NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Caliroots

  Er det en ting de fleste av oss har til felles når vi kjøper klær så er det komfort. Vi ønsker å være komfortable i det vi har på oss og da handler det også litt om hva slags stil en foretrekker. Kvinner har ofte på seg skinny jeans, som for mange menn ville vært utenkelig å bruke. Og menn har noen klestyper som kvinner aldri ville brukt. Men de aller felste av oss synes streetwear er godt å bruke, og det er noe Caliroots tilbyr deg. Bli med oss og se på hva de tilbyr deg.

  Informasjon om Caliroots

  Denne stilen har sine røtter i California fra 70-tallet og det var særlig med den voksende populariteten av hip hop som stilen ble mer kjent internasjonalt. Om du var ung på den tiden så er det ikke usannsynlig at du eide et slikt plagg. Og det er den stilen Caliroots har spesialisert seg på siden 2003 da det startet i Sverige. I dag har de to fysiske butikker i Gøteborg og Stockholm, men det er klart at mesteparten av deres fokus ligger på nettbutikken deres. Som er en butikk som har veldig mye å tilby deg, om det er dette du liker. Det er dog greit å være klar over at Caliroots er en selger, og ikke produsent av klærne de selger, så du kommer til å finne mange kjente varemerker hos de.

  Hva du får hos Caliroots

  Denne typen klær er veldig populær hos de yngre, men da den ble svært populær på 90-tallet, internasjonalt, så er det også en stil man ser på litt eldre mennesker, de som er i 30-årene og opp mot 40. Det er ikke så ofte man får en stil som kan forene både unge og eldre, men streetwear gjør det på mange måter. Da er det også bra å ha et så bra utvalg som mulig, som du får med Caliroots. Du får sneakers, vanlige sko, t-skjorter, jakker, bukser, gensere og annet i en og samme enhetlige stil. Og når du samtidig får velge fra noen av de mest kjente varemerkene, som Air Jordan, Nike, Adidas og Converse så vet du at kvaliteten er skyhøy. Det er jo det man vil ha, fordi selv om dette er streetwear så er man fortsatt ute etter kvalitet og en slags følelse av at man har dyre klær på seg. Og kjøper du klær fra disse merkene, eller fra de andre som er hos Caliroots så får du helt klart det. Da er det bare for deg å velge og vrake hva du vil ha.

  Erfaringer med Caliroots

  Dette er et viktig spørsmål for de alle fleste bedrifter, hvor fornøyde deres kunder er med de. Og det er et spørsmål vi ønsker å stille til de av dere som har kjøpt hos Caliroots. Blant annet fordi vi ønsker å vite hvor bra denne butikken er, men også fordi det gir viktig informasjon til andre som kanskje har lyst til å shoppe hos de. Så skriv inn til oss om deres erfaringer!


  Personlig shopping med Caliroots

  Caliroots
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Caliroots

  Din rangering

  FAQ

  Er Caliroots et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Caliroots. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Caliroots?

  Caliroots opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Caliroots . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!