Caliroots

Alle kundeanmeldelser

Caliroots

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Caliroots

Er det en ting de fleste av oss har til felles når vi kjøper klær så er det komfort. Vi ønsker å være komfortable i det vi har på oss og da handler det også litt om hva slags stil en foretrekker. Kvinner har ofte på seg skinny jeans, som for mange menn ville vært utenkelig å bruke. Og menn har noen klestyper som kvinner aldri ville brukt. Men de aller felste av oss synes streetwear er godt å bruke, og det er noe Caliroots tilbyr deg. Bli med oss og se på hva de tilbyr deg. 

Informasjon om Caliroots
Denne stilen har sine røtter i California fra 70-tallet og det var særlig med den voksende populariteten av hip hop som stilen ble mer kjent internasjonalt. Om du var ung på den tiden så er det ikke usannsynlig at du eide et slikt plagg. Og det er den stilen Caliroots har spesialisert seg på siden 2003 da det startet i Sverige. I dag har de to fysiske butikker i Gøteborg og Stockholm, men det er klart at mesteparten av deres fokus ligger på nettbutikken deres. Som er en butikk som har veldig mye å tilby deg, om det er dette du liker. Det er dog greit å være klar over at Caliroots er en selger, og ikke produsent av klærne de selger, så du kommer til å finne mange kjente varemerker hos de.

Hva du får hos Caliroots
Denne typen klær er veldig populær hos de yngre, men da den ble svært populær på 90-tallet, internasjonalt, så er det også en stil man ser på litt eldre mennesker, de som er i 30-årene og opp mot 40. Det er ikke så ofte man får en stil som kan forene både unge og eldre, men streetwear gjør det på mange måter. Da er det også bra å ha et så bra utvalg som mulig, som du får med Caliroots. Du får sneakers, vanlige sko, t-skjorter, jakker, bukser, gensere og annet i en og samme enhetlige stil. Og når du samtidig får velge fra noen av de mest kjente varemerkene, som Air Jordan, Nike, Adidas og Converse så vet du at kvaliteten er skyhøy. Det er jo det man vil ha, fordi selv om dette er streetwear så er man fortsatt ute etter kvalitet og en slags følelse av at man har dyre klær på seg. Og kjøper du klær fra disse merkene, eller fra de andre som er hos Caliroots så får du helt klart det. Da er det bare for deg å velge og vrake hva du vil ha. 

Erfaringer med Caliroots
Dette er et viktig spørsmål for de alle fleste bedrifter, hvor fornøyde deres kunder er med de. Og det er et spørsmål vi ønsker å stille til de av dere som har kjøpt hos Caliroots. Blant annet fordi vi ønsker å vite hvor bra denne butikken er, men også fordi det gir viktig informasjon til andre som kanskje har lyst til å shoppe hos de. Så skriv inn til oss om deres erfaringer!


Personlig shopping med Caliroots