C33

Alle kundeanmeldelser

C33

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

C33

Folk er glade i å trene, det er uomtvistelig. Det er noe de fleste er ute etter å gjøre, men det å finne energien og viljen til å gjennomføre det er vanskelig. Men det er noe annet som folk også liker når det kommer til trening, og det er å se bra ut. Det finnes visse treningsklær som både ser bra ut på deg, men som også gjør det litt lettere for deg å trene, i hvert fall sammenlignet med andre typer av klær. Det er klart, det beste er å være naken, men det er ikke akkurat en praktisk mulighet. Så da kan jo C33 være et godt alternativ for deg? Det er i hvert fall verdt å se på hva de selger og om det passer deg og din smak. Du må jo også se om klærna passer deg, rent størrelsesmessig, da L er generelt det største. Så les gjerne videre og finn ut mer!

Informasjon om C33
C33 står for Clothing 33. C33 er et norsk selskap med base i Sandefjord. Det er fint for deg av mange mulige årsaker, som for eksempel at de må forholde seg til norsk lov og returrett. Noe annet som er fint er det at produktene blir litt billigere fordi du ikke må betale dyrt for frakt og toll, og alle kjøp over 500 kroner hos C33 fører til gratis frakt. De har produktene på lager i Sandefjord, så om du bor på Østlandet kan du regne med å få produktene dine ganske raskt. Det er greit å vite at produktene som C33 selger er merkevarer, altså de lager ikke produktene selv. Det er ikke det aller viktigste i verden, men det er greit å vite uansett. I tillegg så selger C33 treningsklær kun for kvinner, så om du er en mann så er ikke dette butikken for deg.

Hva du kan kjøpe
Klærne som du kan kjøpe hos C33 er de vanlige som du forventer av en slik butikk. Det betyr yogapants, joggebukser, tights, topper, sports-bher og annet tilbehør som yogamatter og bærevesker. C33 selger produkter fra Michi, Koral, Manduka og Björn Borg. Om du har kjennskap til disse produktene så vet at du at kan kjøpe klær av høy kvalitet hos C33. Samtidig så vet du også at produktene fra disse produsentene ikke akkurat er billige, men det er det verdt vil mange si. Så ser du også svært bra ut i deres produkter, noe som for mange er svært ønskverdig. Det å se Instagram-verdig ut mens du trener er ikke så vanskelig å få til og det kan nok C33 hjelpe deg med.

Erfaringer med C33
Som alltid vil vi oppfordre de av dere som har kjøpt fra C33 til å skrive til oss og fortelle hvor fornøyde dere er med kjøpet. Jo mer i detalj dere går i, desto bedre er det da du hjelper andre som bestemmer seg om de bør kjøpe fra C33 eller ikke. Så hjelp andre med dine egne erfaringer!


Klær fra Björn Borg