NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Burkerwatches

  Det er ikke akkurat få butikker som finnes der ute som selger kun til kvinner, og Burkerwatches er enda en som har kommet på markedet. De vil ha sin del av den gedigne markedskaka som kvinner lager, og her finner du ikke klær, men heller klokker, tilbehør og vesker, blant andre ting. Men er det verdt å teste ut Burkerwatches, og kanskje bytte ut din favorittbutikk for denne nettbutikken? Det avhenger mye på hva du er ute etter og kanskje har Burkerwatches de du ønsker. Så la oss se litt nærmere på de!

  Om Burkerwatches

  Burkerwatches er en ganske ny butikk, noe som kanskje forklarer om du ikke har hørt om det. Det er tross alt derfor vi er her, for å informere om nye steder som du kan shoppe på, og for å høre meningene til de som har allerede gjort det. Som sagt så finnes det tusenvis av Farfetch for kvinner, og i utgangspunktet så er det ikke mye som er annerledes med Burkerwatches. Sett bort i fra at det er et eget varemerke som lager produktene selv så klart. Noe som igjen betyr at du ikke får deres produkter på mange av siden du opprinnelig shopper på. De har også en egendefinert stil, som følger trendene, men som også gjør de om til sine egne. Det at de er basert i Amsterdam gjør nok at enda flere blir interessert i hva de har å tilby.

  Hva du kan kjøpe hos Burkerwatches

  Som nevnt ovenfor så selges det i noen få ulike kategorier hos Burkerwatches, men vi har ikke snakket mye om det aller mest åpenbare; klokker. De selger klokker med stilrene design og som er veldig rimelige i prisen, i forhold til hva andre klokker i samme kategori koster. Det gjør det veldig attraktivt å handle hos Burkerwatches, spesielt når du ser det store utvalget de har, både på design og farger. Utenom de selger de også smykker, vesker, tilbehør og gavesett. De har til og med et begrenset utvalg på klokker for både menn og kvinner, for par. Så om du ser en klokke du liker, kan du se om de har en lik klokke for mannen du er glad i, så dere begge kan ha det. Det er en ganske smart måte å gjøre det på, og selv om det ikke er mange klokker for menn der, så kommer alle i par, så om det er en for mannen din der, så kan du være sikker på at det er en for deg der også.

  Servicen fra Burkerwatches

  Burkerwatches lover noe så uvanlig som gratis frakt over hele verden. Det er noe vi ikke har sett tidligere og er noe som gjør at de virkelig skiller seg ut i mengden. Du kan også returnere varen innen 14 dager, for å få pengene tilbake. Så deres service virker helt eksepsjonell, men vi vil også høre fra dere som har kjøpt fra de.

  Holder de virkelig det de lovet, og er du fornøyd med hele prosessen? Skriv inn til oss så vi vet mer!


  Hvordan lukke en Burkerwatch

  Burkerwatches
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Burkerwatches

  Din rangering

  FAQ

  Er Burkerwatches et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Burkerwatches. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Burkerwatches?

  Burkerwatches opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Burkerwatches . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!