Burkerwatches

Alle kundeanmeldelser

Burkerwatches

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Burkerwatches

Det er ikke akkurat få butikker som finnes der ute som selger kun til kvinner, og Burkerwatches er enda en som har kommet på markedet. De vil ha sin del av den gedigne markedskaka som kvinner lager, og her finner du ikke klær, men heller klokker, tilbehør og vesker, blant andre ting. Men er det verdt å teste ut Burkerwatches, og kanskje bytte ut din favorittbutikk for denne nettbutikken? Det avhenger mye på hva du er ute etter og kanskje har Burkerwatches de du ønsker. Så la oss se litt nærmere på de!

Om Burkerwatches
Burkerwatches er en ganske ny butikk, noe som kanskje forklarer om du ikke har hørt om det. Det er tross alt derfor vi er her, for å informere om nye steder som du kan shoppe på, og for å høre meningene til de som har allerede gjort det. Som sagt så finnes det tusenvis av Farfetch for kvinner, og i utgangspunktet så er det ikke mye som er annerledes med Burkerwatches. Sett bort i fra at det er et eget varemerke som lager produktene selv så klart. Noe som igjen betyr at du ikke får deres produkter på mange av siden du opprinnelig shopper på. De har også en egendefinert stil, som følger trendene, men som også gjør de om til sine egne. Det at de er basert i Amsterdam gjør nok at enda flere blir interessert i hva de har å tilby. 

Hva du kan kjøpe hos Burkerwatches
Som nevnt ovenfor så selges det i noen få ulike kategorier hos Burkerwatches, men vi har ikke snakket mye om det aller mest åpenbare; klokker. De selger klokker med stilrene design og som er veldig rimelige i prisen, i forhold til hva andre klokker i samme kategori koster. Det gjør det veldig attraktivt å handle hos Burkerwatches, spesielt når du ser det store utvalget de har, både på design og farger. Utenom de selger de også smykker, vesker, tilbehør og gavesett. De har til og med et begrenset utvalg på klokker for både menn og kvinner, for par. Så om du ser en klokke du liker, kan du se om de har en lik klokke for mannen du er glad i, så dere begge kan ha det. Det er en ganske smart måte å gjøre det på, og selv om det ikke er mange klokker for menn der, så kommer alle i par, så om det er en for mannen din der, så kan du være sikker på at det er en for deg der også. 

Servicen fra Burkerwatches
Burkerwatches lover noe så uvanlig som gratis frakt over hele verden. Det er noe vi ikke har sett tidligere og er noe som gjør at de virkelig skiller seg ut i mengden. Du kan også returnere varen innen 14 dager, for å få pengene tilbake. Så deres service virker helt eksepsjonell, men vi vil også høre fra dere som har kjøpt fra de. 

Holder de virkelig det de lovet, og er du fornøyd med hele prosessen? Skriv inn til oss så vi vet mer!


Hvordan lukke en Burkerwatch