BraceAbility

Alle kundeanmeldelser

BraceAbility

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

BraceAbility

Vi har alle opplevd både ubehag og smerte i flere ganger i livet. Smertebehandling og forbygging mot dette kan være ganske vanskelig, og noen ganger kan ikke medisiner bidra til å lindre smerten. I slike tilfeller vil det være lurt å søke andre alternativer. Det finnes forskjellige smertebehandlingssystemer. En av dem som har vist seg effektiv over tid er bruken av støtte.

Variasjoner av støttende belter hjelper til med å stabilisere svake eller skadde ledd, gir kraft til et stivt ledd. Det hjelper å stoppe smerte og betennelse fra å bli verre ved å redusere bevegelse. Hvis du har smerter som rett og slett ikke ville forsvinne og stadig blir verre, kan tannregulering være det nest beste for å frigjøre deg fra elendigheten. En av slike selskaper som er i bruk av støtte for smertebehandling er BraceAbility. Det anbefales at potensielle kunder leser kundeanmeldelser BraceAbility her før du velger å handle hos dem.

Om BraceAbility
BraceAbility ble grunnlagt i 2012 av Shaun og Kendra Linderbaum i kjelleren i hjemmet deres i Cedar Falls, Iowa, USA. De hevder at hovedmålet deres er å hjelpe kundene deres med å finne det riktige produktet som vil bidra til å lindre smertene deres og få dem til å føle seg komfortable igjen. Konkurransen som deres glede er å sørge for at deres klienter kan komme seg ut av sengen eller gå tur med hunden sin rundt i nabolaget uten å føle noe ubehag.

BraceAbility hevder også at de har gitt sine ansatte verktøyene for å sikre at målet deres nås. Selskapet inkluderer driftsteamet som er ansvarlig for aspekter som involverer penger, produktkvalitet og varelager. Det er markedsføringsteamet som er ansvarlig for å få selskapet til å se bra ut på sosiale medier og også lage innhold. Kundeserviceteamet er også tilgjengelig og de ivaretar kundenes behov. 

Produkter og tjenester fra BraceAbility
BraceAbility tilbyr angivelig produkter som magebøyler og magestøtter som brukes for å få kroppen tilbake i form ved å gi støtte til mage- og ryggregionen. Det finnes også ankel- og ryggseler for menn og kvinner.

Det er også tannregulering for andre deler av kroppen som skulder, finger og tommel, albue og kne og så mange andre. De hevder at de også har støtte i plussstørrelse for kneet og ryggen. BraceAbility ivaretar ikke bare voksne, men har også produkter for barn som armslynge, halskrage og andre tannreguleringsrelaterte produkter for barn.

Erfaringer med BraceAbility
Har du noen gang prøvd BraceAbility? Hva synest du om produktene? Hadde det den effekten du håpte på? Levde selskapet opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom tjenestene deres? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her, slik at du kan hjelpe andre finne ut om dette er et selskap som de burde stole på.  

Les også hva andre kunder synest om selskapet, og finn ut om dette er et selskap du burde stole på ved å se hvordan andre kunders erfaring har vert.

Les anmeldelser av andre selskap her.