NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser BoligPluss

  Er du på utkikk etter ny inspirasjon for å innrede boligen din? Er du opptatt av estetikk; rene linjer, harmoniserende fargepalletter, kreativ funksjonalitet i hverdagen, balanse og velvære? Har du bestemt deg for å pusse opp soverommet, men blir demotivert og forvirret over alle mulighetene for fargevalget til kontrastveggen? Kanskje er du over gjennomsnittet interessert i ting som er vakkert for øyet og har et klart bilde av hvordan ditt drømmehjem ser ut, men vet ikke helt hvor du skal starte for å virkeliggjøre drømmen din? Bladet BoligPluss kan hjelpe deg med alt dette samt en rekke andre tips om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt unikt og praktfullt og ikke minst hjemmekoselig. Les anmeldelsene her for å finne ut av om BoligPluss passer for deg!

  Om BoligPluss
  BoligPluss er et interiør- og livsstilsmagasinsom fokuserer på å inspirere og guide leseren om alt fra oppussing og møblering til matlaging og borddekking. De legger stor vekt på boligreportasjene sine, etterfulgt av brukbare tips til leseren om hvordan man kan gjenskape stilen i sitt eget hjem. Målet deres er å hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem, ved hjelp av dyktige interiørdesignere og stylister som gir råd om de nyeste trendene og estetikk. Hver utgave har reportasjer om månedens viktigste, store nyheter, før- og etter-forvandlinger i et hjem, samt en omfattende innredningsguide med fokus på forbedringer i alle rom ved hjelp av små og store justeringer. Flere av reportasjene er gjort ved besøk i vanlige hjem der eierne har tatt helt egne, bevisste valg for hvordan hjemmet deres skal se ut, til inspirasjon for leseren. BoligPluss arrangerer dessuten ofte konkurranser hvor du har mulighet til å vinne mange spennende produkter til å piffe opp i hjemmet ditt.

  Produkter og tjenester
  Du kan kjøpe bladet i kiosken eller bli abonnent og motta det i posten hver måned. BoligPluss finnes dessuten i digital versjon på deres nettside og de publiserer ofte flere av sine artikler og konkurranser samt andre nyttige tips på forsiden. Som abonnent betaler du en månedlig eller årlig sum for å få levert bladet portofritt rett hjem i posten. Du kan når som helst velge å si opp abonnementet ditt. Klikk her dersom du vil kontakte BoligPluss.

  Ris og ros samt nyttige tips om BoligPluss
  Har du lest BoligPluss? Hva synes du om reportasjene deres? Er de inspirerende og nyttige eller forventet du kanskje noe helt annet? I så fall har du mulighet til å hjelpe andre interesserte ved å skrive en anmeldelse og dele din erfaring om BoligPluss. Si gjerne noen ord om innholdet og hva man kan forvente seg av bladet. Er du abonnent eller har du kun benyttet deg av hjemmesiden deres gratis? Var magasinet enkelt å bestille? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Gir bladet valuta for pengene?

  Hva synes andre lesere om BoligPluss? Er de godt fornøyde med innholdet i bladet eller følte de at noe manglet? Er dette det beste interiørmagasinet eller er andre bedre? Les andres erfaringer om BoligPluss her.

  BoligPluss: Norges vakreste hjem 2013: 1.plass

  BoligPluss
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om BoligPluss

  Din rangering

  FAQ

  Er BoligPluss et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om BoligPluss. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr BoligPluss?

  BoligPluss opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til BoligPluss . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!