Bobshop

Alle kundeanmeldelser

Bobshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

T
Torleif
Det er ikke akkurat vanskelig å finne sykkelutstyr her i Norge, men jeg var ute etter noe annet. jeg ville gjerne se hva jeg kunne få tak på i utlandet, og når jeg fant Bobshop så angret jeg ikke. ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Perfekt for min sykkelinteresse

  Det er ikke akkurat vanskelig å finne sykkelutstyr her i Norge, men jeg var ute etter noe annet. jeg ville gjerne se hva jeg kunne få tak på i utlandet, og når jeg fant Bobshop så angret jeg ikke. De har faktisk ekstremt gode produkter, kjente merkevarer og gode priser. Jeg var ute etter et par sykkelbukser og mengden av alternativ var veldig bra og overveldende til en viss grad. Det er en butikk jeg anbefaler til mine venner, men ikke alle gidder å kjøpe fra en butikk i Tyskland, det er det de som taper på! Jeg kommer til å kjøpe der igjen!


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Bobshop

Sykling er noe av det sunneste og beste en kan gjøre for kroppen sin, i tillegg til at det er svært bra for miljøet så klart. Men om du er ute etter å gjøre det litt mer profesjonelt, og ha tøy som gjør syklingen mer komfortabel så er det ikke alle butikker som kan hjelpe deg. Men Bobshop er en av de, og du kan finne en haug med produkter også utenom sykkeklær, men som har alt å gjøre med å holde seg i form, på en naturlig måte. Så la oss se litt nærmere på Bobshop, og om du bør bruke den for dine behov.

Informasjon om Bobshop
Bobshop er en butikk med lang erfaring i denne bransjen, og har vært i virksomhet helt siden 1983, og de ble grunnlagt under et annet navn; Bike o'bello. De er basert i Tyskland, men selger nå sine varer over hele Europa, og de tilbyr produkter innen sykling, løping, fjellvandring, triathloner og lignende aktiviteter. Dog, hovedfokuset deres ligger på sykleklær, og de selger kjente merkevarer fra hele verden. Mange av produktene de selger har du sannsynligvis sett på utøvere i Tour de France, uten reklame så klart. Så om du har som mål å sykle mer og være mer aktiv, så kan Bobshop virkelig være et godt sted å gjøre din handel, med gode produkter i høy kvalitet, og du kan kle deg som de beste i verden!

Produkter fra Bobshop
Som sagt ovenfor så har Bobshop et godt og bredt utvalg av produkter, faktisk så har de over 12 000 i sitt lager, og om det er noe spesielt du er ute etter så kan du kontakte de for hjelp til å få det også. Det er viktig da alle har ulike behov, og alle har et ulikt utgangspunkt. Særlig viktig er det for de av dere som er nybegynnere og er usikre på hva man skal kjøpe, da er ekspertisen til en butikk som Bobshop grei å ha. De har også hundrevis av merkevarer tilgjengelig, så om det er et du er spesielt glad i, eller som du har hørt om, er det svært sannsynlig at du finner det på Bobshop. 

I tillegg har de altså produkter for andre typer av aktiviteter også. Det kanskje største trekkplasteret er at du kan kjøpe offisielle produkter fra de største og mest kjente lagene, men også fra de største og mest populære konkurransene. Om du vil ha en gul trøye fra TdF, så er Bobshop definitivt stedet for deg. 

Tilfredshet med Bobshop
Når man ser på det fra utsiden så virker det ikke som at det er mye galt med Bobshop som butikk. Varene er varierte og av høy kvalitet, og med rimelige priser. I tillegg har de offisielle produkter, og om du vil se ut som om du er med på Team Ineos så kan du det. 

Men til de av dere som har brukt Bobshop ønsker vi å spørre om deres erfaringer, og hvorvidt dere er fornøyd. Skriv gjerne inn til oss og fortell.


Reklame for Bobshop