Bob Oré

Alle kundeanmeldelser

Bob Oré

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Bob Oré

På leting etter stilige håndvesker som er rimelig priset? Vesker er et må-ha tilbehør til hvert antrekk. De fleste antrekk, uansett hva anledingen er, kan piffes opp med den riktige vesken. Ikke bare er de ofte viktige å ha slik at man kan ta med seg alt vi tar med oss som lommebøker, telefoner, leppestift, parfyme, og diverse når du går ut, men de kan fungere sammen med forskjellige plagg og stiler. Man kan mixe og matche vesker, antrekk og individuelle plagg. Vesker kan transformere et antrekk fra å være kjedelig til noe helt uforglemmelig. Om man vil ha mer oppmerksomhet kan en veske gjøre det, eller om du vil ha noe low-key finnes det også fine vesker til det. Bob Oré er et selskap som produserer vesker av siste mote som i tillegg er rimelige og ikke koster skjorta. Om du vil vite mer om selskapet kan du gjerne lese videre. 

Om Bob Oré 
Med over 40 års erfaring innen luksus mote har Mr. Bob Oré designet den nye Blue Collection som tilbyr kvinner den høyeste kvalitets håndvesker til de mest rimelige prisene. Produktene produseres i blant annet Kina. 

Produkter og Tjenester hos Bob Oré
Bob Oré produserer rimelige skinnvesker designet i Beverly Hills, California. Selskapet tilbyr kolleksjoner som Crossbody, Skulderversker, Tote og Mini-veske. Bob Oré har lansert egne designer vesker som for eksempel Marshmallow Croissant vesken i mykt lær og har fem fargealternativer, Alexis vesken i mykt lær som kommer i fire fargealternativer inkludert slangemønster, og favoritten Rebecca er en liten søt lærveske med fem fargealternativer inludert pastell blå. Man kan også kjøpe store vesker som O-Free Messenger vesken og O-Free Håndvesken, hver av de kommer med tre og to fargealternativer. Bob Oré har diverse design og farger av Crossbody vesker, skulder-vesker, tote og mini-vesker. Selskapet har butikker i USA inkludert Beverly Hills, 11 Bond Street i New York, 530 Lincoln Road i Miami, og 2145A Crescent Street, Quebec, i Canada. 

Bob Oré aksepterer AMEX, Mastercard, Discover, Visa, Apple Pay, PayPal, og Klarna som betalingsmetode. Selskapet tilbyr 30 dagers retur på alle varer. Selskapet tilbyr gratis internasjonal levering verden over. Leveringstid tar vanligvis mellom 2 og 10 dager verden over. Selskapet har en nettside med moderne utseende og er brukervennlig. De har gode alternativer for levering inkludert gratis levering, rask leveringstid, fine og rimelige produkter. 

Komplimenter, Klager og Tips til Bob Oré
Interessert i designer kvalitets vesker til en billig penge? Det er ingenting som setter prikken over i-en når det gjelder antrekk, bedre enn en fin og unik veske. Hvordan vet man hvilke produsenter som har det beste for pengene? Har du erfaring med Bob Oré sine vesker tidligere vil vi gjerne høre hva du syns om selskapet. Hvordan er kvaliteten på varene? Er den så bra som selskapet påstår? Har de et stort utvalg av vesker til forskjellige anledninger? Hvordan er kvaliteten og prisene sammenlignet med lignende selskaper? Hvordan er kundeservicen? En liten tilbakemelding kan gjøre en stor forskjell for andre som aldri har hørt om selskapet før. Hoss oss kan du skriven en kundeanmeldelse her.