NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bo Bedre

  Leter du etter inspirasjon for innredning av din bolig? Er du opptatt av estetikk; rene linjer, harmoniserende fargepalletter, praktisk funksjonalitet, balanse og velvære? Bor du smått eller er praktisk anlagt og lurer på hvordan du kan pusse opp hjemmet ditt for å få mest ut av hver eneste kvadratmeter? Har du bestemt deg for å pusse opp stua, men blir demotivert av alle mulighetene for fargevalget til kontrastveggen? Kanskje er du over gjennomsnittet interessert i ting som er vakkert for øyet, som for eksempel et klassisk møbel der hver vinkel er omhyggelig gjennomtenkt eller en vase skulpturert i en unik fasong som virkelig setter prikken over i-en i ethvert rom? Bladet Bo bedre kan hjelpe deg med alt dette samt en rekke andre tips om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt praktfullt og ikke minst hjemmekoselig. Les anmeldelsene her for å finne ut av om Bo bedre passer for deg!

  Om Bo bedre
  Bo bedre er Skandinavias største interiør- og livsstilsmagasin, og ble utgitt for første gang i Norge 2003. Det er basert på den danske utgaven med samme navn som har blitt utgitt siden 1961. De fokuserer på skandinavisk kvalitetsdesign og legger stor vekt på trender og nyheter innen interiør og innredning til hjemmet. Kategoriene de som oftest dekker i bladet sitt er bolig, innredning, arkitektur, design og mat. Målet deres er å inspirere med profesjonelle og detaljerte bilder og artikler av ulike boliger og dermed hjelpe deg med å finne ut av hvordan du ønsker å ha det i hjemmet ditt. Du kan sende inn leserbrev med tips eller spørre om alt mulig rart som du måtte lure på og skaperne av magasinet vil svare på spørsmålet ditt.

  Produkter og tjenester
  Du kan kjøpe bladet i kiosken eller signere deg opp som abonnent og motta det i posten hver måned. Bo bedre finnes dessuten i digital versjon på deres nettside og de publiserer ofte flere av sine artikler og andre nyttige tips på forsiden. Som abonnent betaler du en månedlig eller årlig sum for å få levert bladet portofritt rett hjem i posten. Du kan når som helst velge å si opp abonnementet ditt. Klikk her dersom du ønsker å kontakte Bo bedre direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om Bo bedre
  Har du lest Bo bedre? Hva synes du om reportasjene deres? Er de inspirerende og nyttige eller forventet du kanskje noe helt annet? I så fall har du mulighet til å hjelpe andre interesserte ved å skrive en anmeldelse og dele din erfaring om Bo bedre. Si gjerne noen ord om innholdet og hva man kan forvente seg av bladet. Er du abonnent eller har du kun benyttet deg av hjemmesiden deres gratis? Var magasinet enkelt å bestille? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Gir bladet valuta for pengene?

  Hva synes andre folk generelt om Bo bedre? Er de godt fornøyde med innholdet i bladet eller følte de at noe manglet? Er dette det beste interiørmagasinet eller er andre bedre? Les andres erfaringer om Bo bedre her.

  Temavideo: Bo Bedre

  Bo Bedre
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Bo Bedre

  Din rangering

  FAQ

  Er Bo Bedre et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bo Bedre. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bo Bedre?

  Bo Bedre opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bo Bedre . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!