Black Friday 2021 - gode tilbud i Norge

Black Friday 2021 - gode tilbud i Norge
Nettbutikker

Black Friday 2021 nærmer seg med stormskritt. Du som forbruker utallige muligheter til å spare penger på kjøpene dine ved å lete etter gode tilbud og kampanjer. Uansett om du vil unne deg selv et noe, eller om du skal kjøpe alle årets julegaver, er Black Friday en flott mulighet til å kjøpe alt fra skjønnhetspleie til tekniske dingser, interiørdesign, håndverksmaterialer og bøker. Netthandelen og dens tilstedeværelse under Black Week vokser, noe som ikke minst ble sett i fjor da 9 av 10 nordmenn valgte å handle på nettet i løpet av Black Week i november.

Når er Black Friday 2021?

Black Friday skjer alltid på fredagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. I år betyr dette at Black Friday starter 26. november. Det vanligste er at butikkene slipper sine Black Friday-tilbud ved midnatt, og at salget deretter fortsetter i 24 timer. Dette gjelder for nettbutikker, mens du kan handle i de fysiske butikkene i åpningstidene.

Mange nettbutikker og butikker har, i tillegg til en spesifikk Black Friday-kampanje, også tilbud hele uken når den store shoppingdagen inntreffer. Som mange vet, går hele uken under navnet Black Week, og det er ofte verdt å vente til denne uken med å gjøre de innkjøpene du har hatt lyst til å gjøre en stund. I løpet av denne uken kan du finne mange rabatterte varer til gode priser. Hvis du leter etter et bestemt produkt, anbefaler vi deg å se på listen over nettbutikker som du også kan sortere etter hvilket utvalg og tilbud de har.

Slik kan du spare penger under Black Friday

Formålet med Black Friday 2021 er selvfølgelig at du skal kunne finne et produkt du vil kjøpe til en lavere pris enn vanlig. For å kunne gjøre en god handel må du være godt informert. Faktisk er det mer vanlig enn du kanskje tror at butikker øker prisene på produktene sine før Black Week, og deretter senker dem igjen, slik at kundene skal tro at det er et godt spar tilbud og at de får god rabatt. Dette er selvfølgelig en felle du ønsker å unngå. Følg derfor tipsene våre, les anmeldelser og kundeopplevelser slik at du kan være trygg på at du gjør et godt kjøp

Vårt viktigste tips for deg som allerede vet hva det er du skal kjøpe er at du sjekker i god tid før Black Friday 2021 hva produktet koster når det ikke på salg. På denne måten kan du være sikker på at du ikke blir lurt til å betale normalpris for en vare, selv om butikken kunngjør at prisen har blitt redusert under Black Week.

Kartlegg kampanjer under Black Friday i Norge

Siden mange aktører har rabatter og tilbud gjennom Black Week, er det bra hvis du finner ut hvilke tilbud de forskjellige selskapene har. Noen butikker velger å ha kampanjer som er gyldige i et visst antall timer, mens andre kampanjer varer gjennom hele Black Week. Forbered deg på årets shoppinguke ved å lese om hvilke tilbud forskjellige butikker har. Dette vil også gjøre det lettere for deg å finne ut når du kan gjøre et veldig godt kupp.

Rabatter å se etter på Black Friday

Under fjorårets Black Friday var det en klar vinner; elektronikkhandelen. En stor del av elektronikksalget foregår på nettet, og å finne gode elektronikkprodukter til rabattert pris er noe du fort kan gjøre under Black Friday Norge. Hvis du trenger nye hodetelefoner, et hjemmekinosystem eller belysning til hjemmet, kan du for eksempel se på butikker som Elektroimportøren. Denne butikken har hatt sjenerøse Black Week tilbud de foregående årene, mens kunder som har handlet hos dem også generelt sett er veldig fornøyde med kjøpet.

Handle hos pålitelige aktører i løpet av Black Friday 2021

Selv om mange venter med sine kjøp til Black Friday for å spare penger, vet vi også at det blir gjort mange flere spontane kjøp i løpet av Black Week. Kanskje det er så enkelt at du snubler over en god rabatt på treningstøy eller noen fine hverdagsklær.. Det er akkurat det Black Friday er til for. Før du handler, vil vi minne deg på hvor viktig det er at du velger pålitelige og sikre forhandlere. Fant du for eksempel noen kule jeans hos Weekday, eller de perfekte joggeskoene hos Sportamore? Les en anmeldelse av butikken før du legger produktene til i handlekurven.

Det vi vil si er kort og godt; Sørg for at du velger butikker som har et godt rykte selv under Black Week. Hvis du er usikker på om avtalen du har funnet er god eller ikke, kan du finne all informasjonen du trenger her.

Mer Nettbutikker