Better World Books

Alle kundeanmeldelser

Better World Books

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Better World Books

Er du bokorm på leting etter det beste bøkene der ute, eller ønsker å være mer miljøvennlig og kjøpe brukte bøker? Eller leter du etter en spesiell ny bok, eller en som er brukt? Det er kanskje ikke mange steder i dag som spesialiserer seg på dette, kanskje med unntak av biblioteket. Men biblioteker har vanligvis ikke alt heller. Hvor kan man finne akkurat den boken man leter etter, eller svømme gjennom et hav av interessante bøker som man ikke en gang hviste eksisterte! Er du en bokorm så er Better World Books kanskje stedet for deg. Les videre under og finn ut mer om selskapet. 

Om Better World Books
Selskapet var startet av et par Amerikanske studenter, og er tilsynelatende fortsatt eid av dem i dag. Man finner over 31 millioner donerte bøker, over 386 millioner gjenbrukte eller resirkulerte bøker, og har samlet inn over 32 millioner Amerikanske dollar til literatur og biblioteker, og tallet vokser hver dag. 

Produkter og Tjenester hos Better World Books
Hos Better World Books  finner man nye og brukte bøker av alle forskjellige typer. Pocketbok, innbundet, DVD, CD, biblioteksinnbinding, og masseproduserte papirbundet er tilgjengelig. Man kan kategorisere fra alle aldere, fra 0-2 til voksene, i tillegg til klassetrinn helt fra barnehagealder til høyere utdanning. De har mange forskjellige kategorier inkludert antikk og samleobjekt, arkitektur, kunst, bibler, biografi og autobiografi, hud, kropp og skjel, business og ekonomi, tegneserier og grafiske noveller, datamaskiner, matlaging, håndverk og hobby bøker, design, drama, utdanning og lærebøker, familie og forhold, skjønnsliteratur, fremmedspråk, spill og aktiviteter, hagearbeid, helse og fitness, historie, hus og hjem, humor, skjønnsliteratur til ungdom, sakprosa til ungdom, språkkunst og disipliner, lovbøker, literatursamlinger, literaturkritikk, matematikk, medisin, musikk, natur og friluftsliv, scenekunst, kjæledyr, filosofi, fotografi, poesi, statsvitenskap, psykologi, referanse, religion, vitenskap, selv-hjelp, samfunnskunskap, sport og rekreasjon, studiehjelpemidler, teknologi og engineering, transport, reise, krim, skjønnsliteratur til unge voksne, og sakprosa for unge voksne. De har bøker av standard trykk eller stort trykk tilgjengelig, og tilgjengelige språk som engelsk, tysk, spansk, latin og kinesisk for å nevne noen. De tilbyr sporing av bestillinger, utenom internasjonale og UK bestillinger.  De tilbyr gratis frakt på bøker til de fleste land, som inkluderer internasjonale bestillinger. Fra deres nettside ser de ut til å tilby gratis levering til de fleste land i verden, men leverer ikke til Cuba, Iran, Nord Korea, Sudan, Syria eller Ukraina. Selskapet tilbyr neste dags levering, andre dags levering, fremskyndet levering, standard levering og internasjonal levering. Standard levering tar fra 5-9 virkedager, fremskyndet levering tar 2-6 dager og internasjonal levering tar mellom 10-21 virkedager. De aksepterer Apple Pay, PayPal og kredittkort som Visa, Mastercard, Discover og American Express, i tillegg til gavekort. Selskapet har en grei og informasjonsrik nettside som er rimelig brukervennlig. 

Komplimenter, Klager og Tips til Better World Books
Har du bestilt bøker fra Better World Books tidligere? Da vil vi gjerne høre fra deg! Selv om din erfaring var god, eller dårlig, så er den verdifull. Hos oss kan din tilbakemelding gjøre en stor forskjell for andre som har tenkt på å bestille bøker fra dette selskapet. Her kan du skrive en liten kundeanmeldelse og gjøre en godgjerning til en fremmed bokorm der ute.