BesteVarmepumpe

Alle kundeanmeldelser

BesteVarmepumpe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

BesteVarmepumpe

Varmepumper er nok ett av verdens beste oppfinnelsene i moderne tid. Tenk at et sted som Norge, for 100 år siden, bare hadde vedovn å varme seg på! Da var det kanskje kaldt og kom man inn fra snø, og kulde, måtte man passe på å ikke brenne seg på føttene. I dag har vi det heldigvis ikke sånn, iallefall ikke utenom på hytta kanskje. Har man kalde føtter i dag kan man bare ta av skoene, og vipps så er føttene varme igjen. Og det er også slutt på å måtte henge skotøy over vedovnen (og samtidig prøve å ikke ta fyr på de!); de kan jo bare settes på gulvet der det er varmt. Dette er selvsagt takket være varmepumpen! Et hjem uten varmepumpe er aldri det samme etter at man har opplevd hvordan det er å ha en. BesteVarmepumpe er et selskap som tilbyr nettopp dette; det beste av varmepumper! Finn ut mer om selskapet her og les tilbakemelding fra tidligere kunder slik at du kan finne ut om dette er noe for deg. 

Om BesteVarmepumpe
Selskapet var grunnlagt i 2009 for sammenligning av produkter og tjenester, og er eid av Nettbureau AS som utvikler digitale tjenester. De tilbyr også andre servicer som Eigendomsmegler.no, Strøm.no, og Boligalarm.no. 
Selskapet har som mål å tilby varmepumpe som passer til kundens behov, til en rimelig pris. Det som er spesielt med selskapet er at de tilbyr gratis service og lar leverandørene kjempe over kunden. Dette betyr at det ikke koster noe å be om tilbud, og at det ikke er noen forpliktelser dersom man ikke er fornøyd med tilbudene. 

Produkter og Tjenester hos BesteVarmepumpe
BesteVarmepumper tilbyr varmepumper av luft til luft, luft til vann, væske til vann, varmepumpehus, og aircondition. Leverandører inkluderer Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, Daikin, NIBE, Pingvin Klima, Fujitsu og Høiax. På deres nettbutikk finner man også artikler som hjelper kunder å finne beste varmepumpe, hvordan ta vare på den, service og vedlikehold, hvordan få opp til 20 000kr tilskudd ved kjøp, osv.. Selskapet har en veldig fin, enkel og brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til BesteVarmepumpe
Varmepumper er jo helt fantastiske, men de er ikke så veldig billige av seg heller. Da er det viktig å samle nok informasjon og bli kjent med selskapet på forhånd. Dette kan være lettere sagt enn gjort. Men, vær ikke redd! Her hos Norskeanmeldelser kan du gjøre en forskjell bare ved å gi en kort tilbakemelding. Har du erfaring med den gratis tjenesten BesteVarmepumpe har å tilby? Hvordan opplevde du de(n) lokale montøren(e)? Følte du at selskapet hjalp deg å velge den rette varmepumpen, eller endte det i katastrofe? Her kan du lette litt på lokket og gi andre innsikt i din opplevelse. Om du anbefaler selskapet, eller mener at dette er noe folk ikke burde kaste tid på, vil vi gjerne høre dine meninger. Her er det lov å ikke bare være positiv. En kort tilbakemelding går en lang vei og kan hjelpe mange å finne det de leter etter. Da er det viktig å være ærlig. Skriv en kort kundeanmeldelse her, og gjør ditt for andre i dag.