Berrylook

Alle kundeanmeldelser

Berrylook

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Berrylook

Shopping på nettet er noe som har kommet for å bli, og det er sannsynligvis bare apokalypsen som kommer til å gjøre en slutt på det. Da er det jo greit å finne seg noen butikker man liker, som selger produkter som passer en, og det til rimelige priser. Det kan være både vanskelig og enkelt, alt ettersom man ser på det. Fordi det finnes så mange butikker på nettet, bokstavelig talt tusenvis av dem, er det vanskelig å filtrere bort de dårlige fra de bra. Det betyr samtidig at man kommer til å finne et fint klesplagg, bare man leter lenge nok. Og det kan man for eksempel kan ta en titt på Berrylook for, for å se hva de selger. Det er jo ikke akkurat en mangelvare på slike butikker, så da er det viktig å vite hva som gjør Berrylook til et sted du bør bruke. La oss ta en titt!

Informasjon om Berrylook
Berrylook er en av de mange butikkene som har sin base i Øst-Asia, og i dette tilfellet Hong Kong. Om du har noen erfaring med det så vet at det innebærer billige produkter, men hvor kvaliteten kan være variabel. Det er jo på mange måter en balansegang mellom kvaliteten på produktet og prisen man betaler, og det er vel noe de aller fleste aksepterer. Noe som er greit å vite er at de leverer over hele verden, noe som er ganske viktig med tanke på at mye av deres marked er basert i Europa. Dette er dog en butikk hovedsakelig laget for kvinner og jenter, og produktene deres reflekterer det. Det finnes en kategori for menn, men den er langt mindre og begrenset i forhold til hva de selger for kvinner. Det betyr i hvert fall at du kan prøve å matche sammen med partneren din, om det er noe du ønsker. 

Hva du kan kjøpe ellers
Da dette er en motebutikk for kvinner så kan du forvente et ganske komplett utvalg av produkter i de aller fleste kategorier. Det innebærer for eksempel kjoler, hverdagslige klær, svømmeklær, undertøy og andre kategorier. Som nevnt ovenfor så er dette en butikk i den lavere prisklassen, men det behøver ikke å bety så mye. Da produktene selges fra Hong Kong betyr det rett og slett at du får de fra originalkilden, før de store motemerkene har fått satt sitt navn på dem og økt prisen 100 prosent. Det er det som skjer, og du kan altså spare penger ved å kjøpe hos butikker som Berrylook. En annen bonus med det er at om du ikke liker plagget kan du bare returnere det, og om det skulle bli ødelagt så har du uansett ikke betalt så mye for det. Det er mye positivt altså!

Har du brukt Berrylook?
Det å kjøpe fra denne regionen kommer ofte med sine myter og mistanker, så vi vil gjerne høre fra dere som har brukt Berrylook, og vil vite hva dere syntes. Skriv inn til oss og fortell oss alt!


Kjoler fra Berrylook