NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bergfreunde

  Vinteren er jo snart over, men det betyr ikke at vi bør ignorere vintertøy og vinterutstyr et helt år. Tvert imot så er det kanskje nå du finner de beste tilbudene og salgene på produkter som ellers ville kostet mye mer. Og uansett om du er bare aktiv om vinteren eller liker å holde deg i god form året rundt, så er Bergfreunde en god butikk å ta bruk av. Det er jo mange lignende butikker som denne, så det gjelder å holde seg relevant og i forkant av markedet, og spesielt i Norge så har vi jo en stor interesse for slike butikker. Vi har ikke en veldig stor gründertradisjon i Norge sammenlignet med andre land, men når det kommer til det å gå på ski og være generelt aktiv, så har vi startet mange bedrifter til å mate akkurat det markedet. Hva da med Bergfreunde?

  Om Bergfreunde

  Som du kanskje forstår av navnet så er Bergfreunde en tysk butikk, og selv om vi nordmenn liker å si at vi er den største vinternasjonen i verden, så er ikke akkurat tyskerne noe dårligere enn oss. Dette er en butikk som ble startet i 2005, noe som tilsier at de har lang tradisjon i industrien, og vet hva kundene er ute etter for at de skal være fornøyde. Det er like viktig som produktsortimentet deres, som i dette tilfellet er stort uansett. Det er også noe med siden deres som på en måte inviterer deg til å søke rundt etter produktet du er ute etter, og med mer enn 140 000 artikler så er det mye å se på. Hos Bergfreunde får du 2 års garanti og 30 dagers returrett, og valg mellom 500 av de mest kjente merkene på markedet i dag.

  Hva Bergfreunde selger

  Det er jo relativt åpenbart hva de selger nå, men du kan bli overrasket over å lese at de også selger sykler, at de har en egen klatrekategori, og at de ellers har et veldig variert og bredt sortiment. Det er noe som gjør det lett å kjøpe hos de, da du kan finne mye av det du trenger på samme plass. Så har de også en outlet-avdeling som også har et fyldig lager av ulike ting til veldig rimelige priser. Bergfreunde har rett og slett det du trenger for å ha en aktiv hverdag, på en trygg, varm og komfortabel måte. Dog er det verdt å bemerke seg at de ikke selger skiutstyr og tøy til skigåing, noe som er interessant.

  Hva synes du om Bergfreunde?

  Vårt helhetlige inntrykk av Bergfreunde er godt, men vi ønsker egentlig å vite hva deres kunder sier. Det er jo tross alt dere som holder Bergfreunde i live, så om dere er fornøyd med hva de driver med, så er det egentlig ikke så mye mer å si enn det. Men vi vil da vite, om det er positive eller negative inntrykk dere har av denne butikken, og gjerne en begrunnelse. Skriv inn til oss og fortell!


  Jakke fra Bergfreunde

  Bergfreunde
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Bergfreunde

  Din rangering

  FAQ

  Er Bergfreunde et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bergfreunde. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bergfreunde?

  Bergfreunde opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bergfreunde . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!