NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Belle Wholesale

  Er du en fashionista?

  Og liker du også røverkjøp? Da er det en mange moteforhandlere å velge mellom. Fast fashion er navnet, og den har kommer for å bli. Iallefall så lenge vi følger moten og ønsker å se bra ut - uten at man er forpliktet til å bruke mange penger! Det er derimot ikke alltid lett å vite hvilke selskaper som er best. Mange er veldig like, og selger veldig billige, og ofte utrolig stilige og trendi klær. Hvordan velger man egentlig? Svaret er ganske enkelt - bruk norskeanmeldelser.no for å finne ut hvilke selskaper som har best kundeservice, leveringstid, best kvalitet, eller best retur! Belle Wholesale er et av de motebeviste selskapene som tilbyr rimelige klær og antrekk. Les mer her.

  Om Belle Wholesale

  På sin nettside er det ikke godt å finne ut hvem som etablerte eller eier selskapet. Selskapet ble etablert i 2015 og påstår å ha solgt klær over hele verden siden den gang. De produserer klær til en rimelig pris, og har som mål å tilby de siste trendene i en hel haug med størrelser til alle.

  Produkter og Tjenester hos Belle Wholesale

  Belle Wholesale har en mange forskjellige klær for det meste for kvinner, og en liten seksjon for menn også. Det som gjør at de er ettertraktet er at de følger trendene, har et stort utvalg av størrelser og leverer over hele verden. Man finner derimot ikke så mye på deres nettside om land som leveres til, og kunder må gå inn på sin konto for å finne denne informasjonen. De tilbyr 10-30 dagers leveringstid, og kostnaden varierer med land og eventuelle avgifter som følger med. De har kundesenter, men ikke informasjon om åpningtider. De har heldigvis en online chat og messenger for kunder som ikke vil sende epost, som er ganske greit. De har en hel mengde lekre design som passer til forskjellige personlige stiler og tilbyr nesten alle størrelser. På nettsiden finner man størrelsesguide og mål, i tillegg til sammenligning med internasjonale størrelser som fra EU og UK. Nettsiden deres er brukervennlig og oversiktelig. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Visa, Mastercard, Americanexpress, Discover, og mer. Belle Wholesale tilbyr bonus poeng ved handel, i tillegg til salg og tilbyr sine kunder $10 i følge nettsiden.

  Komplimenter, Klager og Tips til Belle Wholesale

  De fleste av oss har ikke hørt om alle de billige internasjonale moteselskapene vi har i dag. Det er jo alt for mange! Derfor er det lurt å skrive en kort tilbakemelding på nettet slik at andre kunder kan gjøre seg litt klokere på selskapet før de bestemmer seg på å kjøpe fra dem. Har du noen gang bestilt klær fra Belle Wholesale? Var klærne av god kvalitet? Var størrelsene passende, for små eller for store? Det er jo kjipt å handle klær på nettet og ikke være fornøyd. Men du kan hjelpe andre enkelt ved å skrive en liten kundeanmeldelse om din erfaring med selskapet. På godt og vondt, vil vi gjerne høre din mening. Skriv gjerne en kort tilbakemelding om dine opplevelser med selskapet her.

  Belle Wholesale
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Belle Wholesale

  Din rangering

  FAQ

  Er Belle Wholesale et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Belle Wholesale. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Belle Wholesale?

  Belle Wholesale opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Belle Wholesale . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!