Belle & June

Alle kundeanmeldelser

Belle & June

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Belle & June

Trenger du dekor til hjemmet? Dekor kan transformere et rom fra kjedelig til en unik og minnerik opplevelse. Leter du etter vakker, tidløs, moderne og oppmerksomhetsfangende hjemmedekor finnes det en hel haug med butikker. Det å dekorere hjemmet er veldig personlig. Noen av oss liker et koselig interiør, andre liker et øyefangende og moderne sted. Alle har sin egen smak, men det er få av oss som ikke tenker på dekor, og setter pris på et fint dekorert rom. Som sagt om man er på leting finnes det mange leverandører på markedet, men vi vil helst ha mest for pengene, eller rett og slett finne det aller beste som passer våre forventninger. Belle&June er en leverandør av tidløs og moderne dekor. Om du vil vite mer om selskapet kan du lese videre nedenfor. 

Om Belle&June
Det finnes lite informasjon om når selskapet var etablert. Belle&June var grunnlagt av en canadisk dame med navnet Jordana. Mer vet vi ikke om selskapet. 

Produkter og Tjenester hos Belle&June
Belle&June har en rekke produkter på sin nettside inkluder dekor, møbker, baderomstilbehør, dekor til bordet, belysning, utendørs produkter, og gaver. Av dekorasjoner har de vaser, dekorative puter, tepper, hageutstyr, puffer, baderomstilbehør, rammer, album, stearinlys, kurver, plantepotter, dekorative boller, veggdekor, kontordekor, dekorative objekter og mer. Av møbler finner man side bord, dekorative bord, kabinetter, stoler, ottoman og kaffebord, garderober og nattbord, spisebord og spisestoler, skrivebord og utendørsmøbler. Av badetilbehør har de skjønnhetsbrett, håndklær og mer. Av ting til spisebordet har de servise som tallerkner, boller, og drikkeglass samt salt og pepper holdere, bordtuker, serviettholdere og mer. De selger også bordlamper, hengende lys og mer. Man finnes også utendørs møbler, dekorasjoner, pynteputer, depper og mer. Av gaver har de smykker, personlige gaver, til kalde kvelder og enda mer. Produktene til Belle&June er veldig dyre og kan ikke kjøpes for en rimelig pris. 

 De fleste varer kan returneres, utenom noen merker som inkluderer for eksempel Sugarboo Designs, Regina Andrews, John Richard Collection, Made Goods, og Mr. Brown. De ber også om en 25% påfyllings-avgift. Selskapet tilbyr gratis levering på mange av sine produkter. Leverinstider varierer med forskjellige varer, men tar rundt 3 til 7 virkedager fra de forlater fakbrikken. Leveringskostnader for bestillinger under USD 100 er USD 9.50. For varer som er på salg koster levering 9.5% av verdien på bestillinger. Selskapet tilbyr internasjonal levering til over 220 land i verden. Det finnes lite informasjon om leveringskostnader ved internasjonale levering. Selskapet tar Visa, Mastercard, AMEX, Discover og PayPal til betaling. De har en fin moderne nettside, men informasjonen tilgjengelig er ganske rotete, og kunne gjerne organiserer og forbedres for å gjøre det enklere for kunder å raskt finne informasjonen de leter etter. 

Komplimenter, Klager og Tips til Belle&June
Leter du etter vakker dekor til hjemmet? Kanskje Belle&June er selskapet du leter etter. Har du allerede erfaring med selskapet vil vi veldig gjerne ha din tilbakemelding. Hvordan er utvalget? Er produktene rimelig priset? Hvordan er kundeservicen? Hvor mye er leveringskostnadene? Hva enn du tenker om selskapet kan du skrive oss en kundeanmeldelse hos oss her.