NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Behagly

  Den tradisjonelle finske opplevelsen med sauna har tatt hele verden med storm! Hvem vil vel ikke ha en behaglig og stressreduserende opplevelse, som også tilbyr en rekke helsemessige fordeler? Det er ikke alle som er så heldige at de har basstu i hjemmet! Men heldigvis er ikke det nødvendig i dag ettersom selskapet Behagly har laget bærbare sauna som kan tas med hvor enn man er om man er hjemme, eller på ferie - denne saunaen kan brukes nesten hvor som helst der man har tilgang til en stikkontakt! Finn ut mer om Behagly her og les en kundeanmeldelse fra tidligere kunder.

  Om Behagly

  Behagly er et skandinavisk selskap med norsk nettbutikk som har hovedkvarter i Kveldroveien i Vinterbro, Norge. Selskapet har som mål å gi alle tilgang til sauna og de gunstige effektene den har på helsen, med slagordet "Invest in rest". De tilbyr en rimelig og bærbar sauna som er tilgjengelig for alle. Sauna har som sagt en rekke helsemessige fordeler inkludert å hjelpe deg gå ned i vekt.

  Produkter og Tjenester hos Behagly

  Behagly tilbyr en bærbar infrårød sauna som bare trenger å plugges inn i veggen. Nettsiden deres inneholder også tips og instruksjoner, i tillegg til inspirasjon side som har informasjon om tips og forskjellige helseforemkallende fordeler med sauna. De leverer mellom 2 til 5 dager, og tilbyr gratis frakt, og 30 dagers åpent kjøp som betyr at om kunder er misfornøyd kan de returnere varen og få pengene tilbake. De påstår å ha en 5 av 5 stjerners vurdering av sine kunder. Saunaen har e garanti på 2 år, som dekker elektronikk, i varmeelementet, fotplaten, den elektroniske boksen og i fjernkontrollen. De gir bare 1 års garanti på sømmer, tøymaterialet, strenger og slikt. De forutsetter da at produktet har blitt brukt etter deres anbefalinger fra brukermanualen og fra informasjon tilgjengelig på deres nettside. De dekker ikke garanti for vannskader, overbelastning, overspenning/lynnedslag, feil bruk eller demontering av elektriske elementer. Om kunder opplever problemer blir de bedt om å ta kontakt med kundeservice. Kunder har ifølge norsk lov 14 dagers angrerett, og må meldes til selskapet for at dette skal virke, og må betale egen frakt. Varen må være i ny tilstand og bli returnert slik den var mottatt. De tar imot American Express, Klarna, Mastercard, Visa og Vipps til betaling. De har en helt grei og enkel nettside.

  Komplimenter, Klager og Tips til Behagly

  Det er ikke mange som ikke kunne tenke seg en deilig sauna opplevelse i ny og ne, men det er slettes ikke alle som har dette tilgjengelig - iallefall utenom Finland! Da er det morsomt av man kan investere i et produkt som tilbyr den muligheten til å bli varm og svette ut alle de dårlige kjemikalene som vi har sittende i kroppen. Dette gjøres da helt enkelt med en bærbar sauna. Men er saunaen fra Behagly så god som de påstår? Har du erfaring med selskapet tidligere? Var du fornøyd med den infrarøde saunaen? Eller var den kanskje ikke like god som du hadde fortventet deg? Gi oss en kort tilbakemelding her. Vi vil gjerne høre din mening.

  Behagly
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Behagly

  Din rangering

  FAQ

  Er Behagly et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Behagly. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Behagly?

  Behagly opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Behagly . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!