NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Barnas Beste Bok

  Er du på leting etter andre menneskers erfaringer og tilbakemeldinger fra ulike selskaper, produkter og tjenester? Da har du kommet til det rette stedet! Vi vet at reklame ikke alltid er ærlig og oppriktig, i det minste så belyser reklame kun det positive ved et produkt eller en tjeneste. Men en kundeanmeldelse fokuserer på både fordeler og ulemper, en kundeanmeldelse kan også fortelle deg noe om kundeservice og andre faktorer slik som frakt, betaling og lignende. Derfor er kundeanmeldelser noe av det smarteste du kan lese dersom du vurderer å kjøpe et produkt eller tjeneste.

  I dag kan du få kjøpt nesten alt du ønsker via internett, og bøker er noe som aldri går av moten. I dag slipper du å lese selv, du kan lytte til lydbøker om du vil. Likevel er det viktig for barn å lære å lese, og en av de fineste metodene for å motivere et barn til det er å lese høyt for barnet. Ikke bare er det nyttig, men det skaper også god kontakt mellom barn og forelder i tillegg at begge sitter igjen med gode minner mange år senere.

  Om Barnas Beste Bok

  Barnas Beste Bok er en tjeneste, eller klubb om du vil som gir deg barnebøker regelmessig hjem i posten. Når du er medlem vil du få tilsendt pakker med bøker for barn en gang i måneden. Barnas Beste Bok er en av mange bokklubber som er en del av Tanum Bokklubber. Forlagene Cappelen og Damm slo seg sammen i 2007 og ble til Cappelen Damm AS. Tanum Bokklubber er et resultat av denne sammenslåingen.

  Produkter og tjenester i Barnas Beste Bok

  Når du melder deg inn i Barnas Beste Bok får du først tilsendt en gratis velkomstpakke. Deretter vil du få tilsendt en bokpakke hver måned, som du betaler for. Pakkene er satt sammen slik at det er dyrere å kjøpe delene i pakken hver for seg. Pakkene inneholder bøker og plakater. Plakatene har motiver som har sammenheng med innholdet i bøkene i pakken. Totalt består abonnementet av 8 bokpakker, men det er ingen bindingstid når du melder deg inn. Etter å ha kjøpt minst en bokpakke kan du melde deg ut når som helst dersom du av en eller annen grunn ikke ønsker flere bokpakker. Det eneste du behøver å gjøre for å si opp abonnementet er å kontakte kundeservice. Kundeservice kan du kontakte på telefon 21 89 60 60 eller på e-post kundeservice@tanumbokklubber.no. Kundeservice er åpen fra mandag til fredag mellom klokken 08 - 19.

  Vilkår og betingelser

  Ifølge angrerettloven har du 14 dagers angrerett etter inngåelse av abonnementet. Da gir du beskjed til Barnas Beste Bok, og må selv dekke kostnader for returfrakt.

  Erfaringer & Tilbakemeldinger

  Har du vært, eller er du medlem av Barnas Beste Bok? Vi ønsker å dele erfaringer og tilbakemeldinger med andre mennesker som vurderer å melde seg inn i Barnas Beste Bok. Slik kan andre få en ærlig og oppriktig kundeanmeldelse om bokklubben. Det kan vi gjøre dersom du kan skrive litt om dine erfaringer, både positive og negative.

  Barnas Beste Bok
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Barnas Beste Bok

  Din rangering

  FAQ

  Er Barnas Beste Bok et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Barnas Beste Bok. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Barnas Beste Bok?

  Barnas Beste Bok opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Barnas Beste Bok . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!