NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ateljé Margaretha

  Noen ganger vil man ha det litt finere hjemme, kanskje gi det litt sæpreg og noe som ikke alle andre har. Det er ikke noe som alltid er like enkelt å få til, og mye av det handler om å ha en stil og smak som faktisk er litt unik. Ellers blir man jo raskt kjøpende i de samme butikkene som alle andre er, med det samme, begrensede utvalget. Men det behøver ikke nødvendigvis å være tilfellet, og om du er ute etter å ordne på de små detaljene hjemme kan det hende at Ateljé Margaretha er stedet for deg. Det er en brodeributikk for deg som driver med håndarbeid, og det er vel ikke så mange av de butikkene rundt omkring nå lenger. Har du broderi som hobby? Les gjerne videre for å få mer informasjon og for å se hva du kan kjøpe der.

  Informasjon om Ateljé Margaretha

  Dette er en nettbutikk med hovedsete i Sverige, men det er generelt ikke så viktig. Spesielt med tanke på at de også har kontor i Halden, sammen med en butikk. Dette er en butikk som også har vært i gang siden helt tilbake i 1959, noe som betyr at de har hatt lang tid til å etablere seg på markedet. Noe man blant annet ser ved at de har butikker i flere europeiske land, som Tyskland, Østerrike og Finland. Bare det i seg selv sier mye om butikken og hva du har å gjøre med som kunde. Atelje Magaretha kan vel også ses på som en hobbybutikkpå mange måter, fordi deres fokus er langt i fra kun på broderi og slike ting. Du kan til og med kjøpe puslespill der, men det gjør jo butikken mer interessant om noe, så det er verdt å sjekke ut hva de har.

  Falske nettbutikker

  Produkter hos Ateljé Margaretha

  Men hovedfokuset deres ligger dog på broderi, hvor de har en hel kategori for det, hvor du kan kjøpe broderier, dekorasjoner, gardiner og bortimot alt annet som tenkes kan. Du kan velge å legge til ulike motiv, eller så kan du til og med designe noe selv om du vil det. Valget er ditt, samtidig som de har andre kategorier du kan gjøre din shopping i. Det er ikke til å komme utenom at dette ikke er en butikk for alle, bare på grunn av hva de selger hos den, og interessen til folk. Men den har definitivt sin plass og noe annet å tenke på at broderi og strikking og hekling er sunne og fine hobbyer å ha. Det er i hvert fall bedre enn mye annet mange driver med, så om det er av interesse for deg kan det være vel verdt å ta en titt på hva de selger.

  Vi er alltid ute etter å høre om andre menneskers erfaringer når vi skriver review, så det vil vi oppfordre til her også. Fyll i kontaktskjemaet med detaljer og informasjon om Ateljé Margaretha, så hjelper du oss med å informere folk om butikken!


  Tegnebok fra Atelje Margaretha

  Ateljé Margaretha
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Ateljé Margaretha

  Din rangering

  FAQ

  Er Ateljé Margaretha et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ateljé Margaretha. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ateljé Margaretha?

  Ateljé Margaretha opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ateljé Margaretha . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!