Arvin Goods

Alle kundeanmeldelser

Arvin Goods

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Arvin Goods

Lei av å shoppe nye klær og komme hjem med dårlig samvittighet? Det er vi også! Klær er ett av de tingene som vi alltid trenger mer av. Om man er barn vokser man raskt, og så er det noen av oss som sliter med å finne sin stil når man blir eldre. Det er ikke alltid lett å holde vekta, spesielt under visse situasjoner i verden langsikt, og da finner man gjerne ut at ting ikke passer som før. Klær blir slitt ut. Noen raskere enn andre. Klær er derfor en essensiell del av hverdagen, men å kjøpe nye klær handler ikke alltid om prisen i penger, men prisen på planeten. Derfor finnes det i dag en hel haug med nye selskaper som produserer klær på en miljøvennlig måte. Arvin Goods er en japansk leverandør av miljøvennlig mote. Vil du vite mer er det bare å lese videre under. 

Om Arvin Goods
Harry Fricker er en av grunnleggerene og er kreativ direktør av Arvin Goods. Han var oppvokst i Storbritannia og er en utendørsentusiast som senere gav han interesse i å beskytte det. Arvin Goods er en japansk klesprodusent som spesialiserer seg på å lage skikkelig gode sokker. Det finnes ingenting på nettsiden om når selskapet var etablert og om hvem som eier det. 

Produkter og Tjenester hos Arvin Goods
Sokker er skikkelig dårlige for klimaet ettersom et vanlig sokkepar tar mer en 50 gallons fersk vann bare for å lage de. 85% av tekstilere ender deretter opp som avfall. Målet til selskapet er derfor å lage en skikkelig god sokk som ser fra ut og er komfortabel, men som i tillegg ikke ødelegger planeten og fortsetter å oppmuntre deg til å gjøre godt for planeten. Selskapet oppnår dette med en enkel produksjonsprosess som ikke krever noe vann. Sokkene er laget av resirkulerte klær. Arvin Goods tar oppdraget sitt ekstremt seriøst og har derfor begynt med målet å lage den perfekte miljøvennlige sokken. De sier at dette bare er begynnelsen. Arvin Goods sine varer er produsert med resirkulert bomull, hamp biofiber, organisk bomull, naturlig farger fra planter, resirkulert poliester, resirkulert nylon, fersk kaffi og polylana materialer. Selskapet har et stort utvalg av sokker i en rekke farger og mønster, og de er tilgjengelig for en veldig rimelig pris. 

Selskapet har en moderne, brukervennlig og informasjonsrik nettside som inneholder rikelig med informasjon om deres ansvar og er organisert på en enkel og oversiktelig måte. Selskapet tilbyr internasjonal levering og gratis levering ved bestillinger over USD 50, inkludert 30 dagers retur. De har noe manglende informasjon om levering og betalingsmetoder. 

Komplimenter, Klager og Tips til Arvin Goods
Om du tar miljøvennlige produkter seriøst er kanskje Arvin Goods et selskap for deg. De har som mål å produsere de reneste og mest miljøskånsomme klærne på markedet. Har du erfaring med Arvin Goods fra før? Da setter vi stor pris på din tilbakemelding. Hvordan er utvalget til selskapet? Hvordan er kundeservicen? Er sokkene dyre eller rimelige? Skriv oss en liten kundeanmeldelse her og gi andre råd om selskapet.