Anniecloth

Alle kundeanmeldelser

Anniecloth

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Anniecloth

Vi elsker shopping og stilig mote! Og hvem liker vel ikke å kjøpe billige klær? Det er ofte det vi ser etter i dag når vi handler. Hvor mye kan jeg få for minst mulig penger? Vi må ofte i dag har fine klær slik at vi får jobben vi har drømt om, eller rett og slett bare øsker å se bra ut. Er det så mye å be om? Det finnes mange forskjellige moteleverandører i dag som har en rekke fine design og som er veldig rimelige på lommeboka. Anniecloth produserer utallige forskjellige vakre klær, i mange forskjellige stiler, til en god pris. Her kan du finne ut mer om selskapet og lese tilbakemeldinger fra andre. Rask mote til rimelige priser. 

Om Anniecloth
Selskapet har hovedkvarter i Hong Kong. Anniecloth er en internasjonal moteforhandler som har motivasjon til å gjøre stilig mote og vakre klær tilgjengelig for alle. De påstår å ha et stort utvalg som passer til en rekke forskjellige anledninger, stil, og aldere. De har en rekke design, fra nydelige naturmotiv til søte dyremotiv. Designene inneholder ofte elementer av blomster, planter, dyr, havet, himmelen og universet.

Produkter og Tjenester hos Anniecloth
Anniecloth tilbyr  klær av mange slag til alle slags anledninger med mange inspirerende motiv å velge mellom. Selskapet har stort og variert utvalg, og koster ikke skjorta. Selskapet tar to til tre dager å forberede bestillingen før den blir sendt til levering. Leveringstid varierer, men kan ta fra 12 til 14 dager, og kostnader varierer og kommer også an på vekt, destinasjon, og avgifter som også varierer fra land til land. Selskapet tilbyr studentrabatt og kunder kan spore bestillinger på deres nettside.

Anniecloth har kundeservice som er åpent 24/7, og varer kan returneres innen 15 dager. De tar ikke imot siste salgsvarer og badetøy, men badetøy kan returneres om de har feil, som kunder må dokumentere ved å ta bilde av feilen.Selskapet tilbyr mange aksepterte betalingsmetoder og inkluderer Visa, Mastercard, American express, Pay Pal, Apple Pay og mange fler. Nettsiden kunne vært forbedret slik at det er enklere å finne informasjon som for eksempel hvor de leverer til og kostnader per land. 

Komplimenter, Klager og Tips til Anniecloth
Med så mange selskaper som tilbyr rimelige klær kan vi i våre tider enkelt gå på en smell. Klærne ser gjerne fine ut på nettsiden, men det er ikke alltid lett å se hvor god kvaliteten er. Hvordan er passformen? Har de like stort utvalg av størrelser som de har av stiler og motiv? Er de av god kvalitet slik som selskapet påstår? Å gi din mening kan gjøre en stor forskjell for andre og forhindre at de sløser pengene sine. Hva var din erfaring med Anniecloth, og levde de opp til dine forventninger? Har de et stort utvalg til alle aldersgrupper? Har du opplevd problemer i henhold til returnering av varer? Er klærne komfortable, stilige og rimelige? Hvordan var kundeservicen? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Anniecloth, og hjelp andre å finne ut om dette er selskapet de trenger, med din tilbakemelding.