ANN TAYLOR

Alle kundeanmeldelser

ANN TAYLOR

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

ANN TAYLOR

Noen ganger vil man bare shoppe. Det er kanskje ikke altfor mange logiske grunner til det, men man vil allikevel. Det er heldigvis mange butikker man kan gjøre det i, og det hele avhenger på hva man har lyst til å kjøpe, hva man vil ta seg råd til, og hvilke butikker man kjenner til. AnnTaylor er et godt eksempel. Kjenner du til denne butikken? Om ikke så kan det være på tide, for den har alt en kvinne trenger til garderoben, og selger klær i veldig høy kvalitet. Les vår kundeanmeldelse og så har du nok mye erfaring i shopping til å vite om dette er en god butikk eller ikke. Så, først les vår tilbakemelding, så tar vi det derfra!

Hva du bør vite om Ann Taylor
Først og fremst er det greit å vite at dette er et amerikansk selskap. Det er relevant bare av den grunn at det er greit å vite hvor den kommer fra, og hva du må tenke på angående toll og lignende. Frakt er også en faktor, og siden sier at det frakt er på 19.95 dollar, noe som ikke er altfor mye. Spesielt ikke med tanke på at mange av produktene som kan kjøpes der koster flere tusen kroner. Da er nok ikke en fraktkostnad på mindre enn 200 kroner noe som kommer til å stoppe deg fra å handle der.

Det er en faktor, den andre er at det er pålitelig og god side å handle hos. Og det er også ofte gode tilbud der når du kjøper hos dem. Det gjør ikke minst at du bør besøke dem fra tid til annen for å se hva du kan finne.

En annen ting er at Ann Taylor selger deres egne produkter, du finner ingen andre merker der, noe som gir siden en eksklusivitet som mange liker.

Hva du kan kjøpe
Det er en god variasjon hos Ann Taylor, men da dette er en klesbutikk for kvinner så er det naturligvis visse kategorier man forventer. De har kategorier som Clothing, Sweaters, Work, Shoes, Accessories, Petites og Styling. Det sier seg selv at du kan finne mye innenfor disse kategoriene, som kanskje ikke fortjener sin egen kategori, men som har veldig mye å tilby ellers. Det er variasjonen som er den sterke siden, i tillegg til den høye kvaliteten på varene de selger naturligvis.

Det er ikke direkte billige klær de selger, men det er jo perfekt, for det er mange som liker denne stilen, og som er villige til å betale litt ekstra for den. Så er Ann Taylor perfekt som en gavebutikk også, da du kommer til å finne mye forskjellige og inspirerende. De selger opp til XXL i størrelse, så det er en butikk for de aller fleste kvinner!

Har du kjøpt hos Ann Taylor, så fortell om det. Vi venter på deg og din erfaring med butikken, og om du vil anbefale den til andre som er interessert i å kjøpe der.