AND_i

Alle kundeanmeldelser

AND_i

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

AND_i

Lurer du på hvor du kan finne smykker og tilbehør litt utenom det vanlige? Det finnes i dag et enormt utvalg av denne typen produkter på nett, men når det kommer til kostbare produkter som dette så ønsker vi gjerne å forsikre oss om at selskapet vi benytter oss av både er trygt og pålitelig. Dette kan du gjøre ved å lese om andre kunder sine erfaringer med et selskap her på NorskeAnmeldelser. Ved å lese kundeanmeldelser er det mye enklere for deg å finne frem til det beste alternativet for deg. Se hva andre sier om selskap som AND_i her!

Om AND_i
AND_i er en virksomhet som driver med salg av smykker og tilbehør på nett. Selskapet ble opprettet av gullsmeden Andreas Eberharter i 2001. Eberharter begynte sin karriere ved å jobbe for kjente kunstnere som Anna Heindl, Eva Schlegel og Manfred Wakolbinger. I 1992 begynte han å jobbe som en frilanskunstner i Wien. Eberhart har vunnet flere ulike priser innen mote som blant annet beste designer ved Vienna Fashion Awards i 2010.

Produkter og tjenester av AND_i
Sortimentet til AND_i består av ulike kolleksjoner av smykker og tilbehør. Selskapet fokuserer på eksklusive moteprodukter av høy kvalitet og unikt design. Noen av produktene har blitt brukt av kjente personer både i musikkvideoer og på den røde løperen. I tillegg til vanlige halskjeder og armbånd så vil du også finne varer som ansiktsmasker av unik karakter laget av ulike materialer som metall og gull. På nettsiden vil du finne en egen magasinside med inspirasjon og bilder av de ulike kolleksjonene. Du kan også melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige oppdateringer om nyheter i sortimentet, tilbud og kampanjer. Dersom du velger å handle fra denne nettbutikken så kan du forvente en leveringstid på mellom 2-5 dager, vær likevel oppmerksom på at denne kan variere noe. Etter at du har gjennomført bestillingen vil du også motta et sporingsnummer slik at du kan følge med på ordren din underveis. Sendingen din er også forsinket under hele sendingsperioden noe som vil si at du vil bli refundert dersom pakken ikke skulle ankomme. Så snart du mottar pakken utløper forsikringen. Du har automatisk 14 dager bytterett på produktene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen, men dette er forutsatt at du gir beskjed om returen til selskapet innen 2 dager etter at du har mottatt pakken. Dersom produktet ditt skulle bli skadet har du en periode på 1 år der du kan sende inn produktet for reparasjon.

Komplimenter, klager og tips om AND_i
Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste og tryggeste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding dersom du har handlet fra AND_i. Fortell gjerne litt om din erfaring med for eksempel leveringstiden, kvaliteten, brukervennligheten til nettsiden, profesjonaliteten til selskapet eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.