Alona Shechter

Alle kundeanmeldelser

Alona Shechter

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Alona Shechter

Skjønnhets- og kosmetikkprodukter er noe de fleste av oss har et forhold til, og med dagens alternativer for netthandel kan vi slippe å gå fra butikk til butikk for å få tak i alle favorittproduktene våre. Nettbutikker som Alona Shechter selger et bredt utvalg av denne typen produkt, men hvordan kan du være trygg på at dette er et pålitelig selskap? Les kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet hos dette selskapet på NorskeAnmeldelser for å finne ut om dette er en nettbutikk for deg!

Om Alona Shechter
Alona Shechter ltd er et selskap som driver med salg av kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Selskapet ble etablert i 1994 og har i følge selskapet selv et godt rykte innen kosmetikkindustrien. I 2015 startet virksomheten sin egen nettbutikk og du kan i dag finne produktene deres i flere europeiske, asiatiske og sør amerikanske land. Selskapet ble opprettet av en kvinne med samme navn som følge av hennes erfaringer med mangel på gode nok produkter for behandling av psoriasis.

Produkter og tjenester av Alona Shechter
Alona Shechter selger en rekke ulike kosmetiske produkter innen kategoriene ansikt, kropp, hår, babyer, spa og sett. I sortimentet kan du forvente å finne både såper, kremer, oljer, antirynke produkter og mer. Virksomheten har fokus på naturlige ingredienser som aloevera, kokosolje, havsalt og grønn te ekstrakt. Alona Shechters produkter er ikke testet på dyr og er lisensiert av helsedepartementet i Israel og CNPN i Europa. CNPN er et kosmetikkregister der alle kosmetiske produkter som selges i Europa skal registreres. Forkortelsen står for Cosmetic Products Notification Portal. Når du handler fra denne nettbutikken vil varene bli sendt fra Israel. Den normale leveringstiden ligger på mellom 3-7 dager, men du bør ta høyde for at alt opptil 21 dager kan forekomme på grunn av ulike faktorer. Dersom du handler for over $100 vil du få gratis frakt på forsendelsen din. For å holde deg oppdatert på gjeldende kampanjer og tilbud fra denne nettbutikken kan du melde deg på nyhetsbrevet deres og du kan også følge dem på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube. Husk også å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din før du fullfører et kjøp. Dersom du skulle ønske å returnere noen av produktene du har mottatt må dette skje innen 30 dager etter at sendingen forlot varehuset. Produktene må også fremstå som nye, ubrukte og i originalemballasjen. 

Komplimenter, klager og tips om Alona Shechter
Har du handlet varer fra Alona Shechter? Eller har du noen erfaringer med produktene deres? Vi vil gjerne dele din tilbakemelding med andre brukere for å hjelpe våre lesere med å velge de beste og mest pålitelige nettbutikkene. Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse om din erfaring der du sier litt om leveringstiden - kom varene til forespeilet tid? Kundeservicen - hvordan opplevde du ditt eventuelle møte med kundeservicen deres? Produktet - stod produktet til forventningene og var alt riktig i henhold til bestillingen? Svaret på disse og andre relevante spørsmål kan du kun få ved å lese om andre kunders erfaringer!