Alister

Alle kundeanmeldelser

Alister

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Alister

Er du parfyme og velvære entusiast? Elsker du å prøve ut nye velværeprodukter fra forskjellige produsenter? Det er ingen av oss, eller nesten ingen, som ikke bruker såpe, sjampo, balsam, skjønnhets og velværeprodukter daglig. Renseprodukter har en stor del av livene våre. Det kan kjennes vanskelig til tider å finne de rette produktene som får oss til å føle oss selv, og attpåtil en bedre versjon av oss selv. Gode produkter og deilige parfymer kan være veldig dyre, og spesielt om man bruker de hver dag. Men det er lite som slår den perfekte duften og de perfekte velværeproduktene. Alister er et selskap som produserer sine egne typer velværeprodukter og parfymer. Interessert i å vite mer? Les videre for å finne ut mer om selskapet. 

Om Alister
Alister har som mål å tilby andre å få oppmerksomhet for de riktige grunnene. De produserer renseprodukter etter sin egen formel som de påstår er av god kvalitet og holder deg firsk, velduftende og gjøre deg klar når du trenger det. De påstår at de tilbyr et produkt som er rensende basert på naturlige produkter og er infundert med feromonforsterkere for den ultimate positive tiltrekking. Produktene er designer for å være hydrerende og næringsgivende. Alle produkter er grusomhetsfri, miljøvennlige, veganske, sulfatfri og parabenfri. Det finnes ingen informasjon om eierskap eller når selskapet var stiftet. 

Produkter og Tjenester hos Alister
Selskapet produserer hårprodukter, renseprodukter, hudprodukter og tilbehør. De har mye innhold på sosiale medier der de poster regelmessig. Av produkter har de sjampo, balsam, reisestørrelser, hår paumade, de selger cologne, såpestykker, kroppsvark, deodorant, fuktighetskrem, massasje olje, reisestørrelse fuktighetskrem og dusjsåpe, feroboost ekstrakt, ansiktsvask, fuktighetskrem til ansikt, barberskum, etterbarberingskrem, og Alister ryggsekk. De selger også diverse pakker som essentials kit, og deluxe kit. 

Selskaper tilbyr ikke internasjonal levering, og er kun tilgjengelig i USA og Mexico. Alister tilbyr diverse leveringsmetoder og gjør at leveringstider varierer. Gratis levering er tilgjengelig ved bestillinger over en verdi på USD 49. Standard levering koster USD 5.95 og tar 7-10 virkedager, ekspresslevering koster USD 14.95 og tar 3-5 virkedager. Leveringer til Hawaii kan bare leveres med ekspress og koster USD 20. Man kan spore bestillinger. Man kan returnere eller bytte produkter innen 30 dager. Alister har en moderne og brukervennlig nettside, men de har noe mangel på informasjon. Selskapet tar Visa, AMEX, Mastercard, Discover og PayPal som betaling. 

Komplimenter, Klager og Tips til Alister
Leter du etter nye velværeprodukter eller velduftende parfymer? Kanskje Alister sine produkter er noe du kunne tenke deg å prøve? Har du tidligere erfaring med selskapet kan du alltid gi oss en tilbakemelding. Hvordan var din opplevelse? Har de høy kvalitets produkter slik de påstår? Hva var inntrykket ditt av feromonproduktene de har? Hadde du positive eller negative inntrykk av noen av produktene? Hva var inntrykket ditt av prisene? Er dette produkter du ville kjøpt igjen i fremtiden? Hva enn du tenker og mener er din tilbakemelding veldig verdifull og kan gjøre en stor forskjell for andre som har tenkt på å prøve produktene selv. Skriv en liten kundeanmeldelse her og gi ditt kunnskapsrike råd.