Aime

Alle kundeanmeldelser

Aime

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Aime

Det å ta vare på huden er vanskeligere enn noen gang tidligere, men paradoksalt nok så har man langt flere verktøy tilgjengelig for å gjøre det enn før. I dag har man ytre påvirkninger og miljøforurensing som er en stor plage for huden, så om man finner et godt virkemiddel mot det så bør man ikke være i tvil. Da det finnes mange butikker og merker som sier at de kan hjelpe deg med slike problemer så er det kanskje greit å vite hvem man bør stole på og ikke, og kanskje er Aime en av dem? Det vet man jo ikke før man prøver det, for selv om man kan lese om den og erfaringer som andre har hatt, så kan man aldri helt vite hva slags effekt det vil ha på din hud. Men les videre her, så får du i det minste litt mer informasjon.

Ting som er greit å vite!
Noe som er fint å vite om Aime er at det er en butikk med over 30 års erfaring i bransjen, og at den er norsk! Den er basert i Sandefjord, og det betyr kanskje ikke noe for visse, men det er i det minste noe som muliggjør en raskere kontakt med kundeservice når man behøver det. Noe som bør i teorien bety at produktene de selger er gode nok, og at de regner med så få klager som mulig. Så er det også slik for mange at man ønsker å støtte norsk næringsliv, spesielt i konkurranse med visse internasjonale giganter. Men om produktene ikke er gode nok så blir det jo fort et problem, men det virker ikke å være noe å bekymre seg over her.

Om Q10 Aloe Vera & Rose
Det å gi huden noen den føler seg bra med er viktig, og du kommer til å se resultat raskt om du velger å gjøre det. Q10 Aloe Vera & Rose kan muligens være det beste alternativet for deg da det naturligvis inneholder ingen skadelige stoffer, og ingrediensene er nærende, mykgjørende og bekjemper aldringstegn. Det er kanskje ikke noe som visse av dere tenker på akkurat nå, men det blir en bekymring senere i livet, så hvorfor ikke forebygge om man kan? Ingredienser som aloe vera-juice og rosenolje skal bidra med den gode effekten og du kan bestille en krukke fra Aime for å se om det er noe for deg. Du behøver ikke å tegne et abonnement, og om du skulle gjøre det er det ingen bindingstid. På mange måter har du ingenting å tape på å gi det et forsøk, og om det hjelper i behandlingsprosessen mot rynker og aldringstegn så er det jo perfekt?

 Erfaringer med Q10 Aloe Vera & Rose og Aime?
Om du har det så skriv gjerne inn til oss og fortell om dine opplevelser og om du ville anbefalt det til dine venner og kjente. Fortell i så mye detalj som mulig slik at vi får en bedre forståelse av produktet.


Reklame for Q10 Aloe Vera & Rose