Aidance Scientific

Alle kundeanmeldelser

Aidance Scientific

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Aidance Scientific

Har du symptomer eller andre helseproblemer som du skulle ønske du bare kunne fikse? Hvem gjør jo ikke det? Helse er et veldig komplisert tema. Selvsagt vil vi gjerne være friske og sunne allerede, men det er ikke slik livet er. Ikke alle kan alltid være friske. Men det hjelper om man kan finne en kur som forbedrer helseproblemet, og enda bedre om det kurerer oss fullstendig! Men finnes det egentlig en salve eller kur som er så effektiv? Aidance Scientific er et selskap som tilbyr mange diverse kurer og salver til forskjellige symptomer og problemstillinger. Vil du vite mer om selskapet kan du gjerne lese mer nedenfor. 

Om Aidance Scientific
Aidance Scientific er leverandør av skjønnhet, og personlig pleie produkter i form av hudkremer og salver. Selskapet påstår å tilbyr hudpleie produkter til leger og kunder i over 150 land, og har hjulpet over en halv million mennesker verden over. Selskapet påstår å ha brukt over 10 års forskning og utviklet mangfoldige bemerkningsverdige oppdagelser. Av disse, er Activated Minerals og Silver Oxide de største. Aidance Scientific påstår at de tilbyr produkter basert på vitenskap og kunders egen suksess. 

Produkter og Tjenester hos Aidance Scientific
Aidance Scientific leverer hudpleie og medisinske produkter for en hel rekke forskjellige problemstillinger. De har produkter som hjelper mot en rekke forskjellige problemer, disse inkluderer abscesser, kviser, analfissurer, leddgikt, liggesår, brannskader, cellulitt, kroniske sår, dermatitt, diabetes blemmer, diabetes magesår, eksem, ansiktsvorter, fotsår, frostskader, hemorider, herpes, betennelse, inngrodde hår, kløde og utslett, leddsmerter, knesmerter, soppinfeksjon, smerter, ph ubalanse, psoriasis, ringorm, rosacea, hudinfeksjon, hud rift, vonde muskler, kiruriske sår, vaginal infeksjon, vaginal irritasjon, vaginal kløe, vorter, sår, gule negler, og mye mer. Aidance Scientific tilbyr behandlings produkter som anti-sopp behandling, anti-sopp såperens, balanitt lettelse, calendula såperens, kløe, irritasjon og smerte behandlinger, jock kløe lettelse, ringorm behandling, ant-bakteriell hud reparerer, tinea behandling, molluscum hudpleie salve, femmesil feminin lettelse, vaginal såperens, infeksjon forebyggende sår behandling, eksem og psoriasis 2-tube system, og terrasil flex smertebehandling. 

Aidance Scientific tilbyr en rekke forskjellige leveringsmetoder og alternativer. Vanlig levering i USA tar mellom 2 og 5 dager og koster USD 5,99. I tillegg tilbyr de FreeFedEx som gir kunder gratis frakt ved bestillinger over USD 100 som tar to dager, kun tilgjengelig i USA. Buy2get1 kan brukes om kunden har minst 3 varer, som gir kunden varen med lavest pris helt gratis. Om kunden vil returnere en eller flere av disse varene må alle sendes tilbake for å få full tilbakebetaling. Buy1shipFree kan benyttes av kunder som har minst to varer og gir gratis USPS Første Klasses Post Levering, kun tilgjengelig i USA. Den billigste formen for internasjonal levering koster USD 15,99, og frakt tar mellom1 til 3 uker å komme fram. De tilbyr også raskere frakt alternativer, men disse koster mer. De har en grei og brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til Aidance Scientific
Leter du etter en alternativ, eller naturlig måte å behandle hudproblemer på? Kanskje Aidance Scientific kunne hjulpet deg med ditt problem. Vi setter stor pris om du kan gi oss en tilbakemelding om din erfaring. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om selskapet.