AETHER

Alle kundeanmeldelser

AETHER

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

AETHER

Ser du etter høy kvalitets vinterklær til vinterferien? Når det kommer til varme klær får vi i nord aldri nok. Det er aldri dårlig vær bare dårlige klær som vi sier. Fra varme jakker til vinterbukser, vinterklær gjør en stor forskjell, og er så nødvendig for at vi skal nyte tiden vi bruker ute på tur og i vinterferien, eller på hytta om vinteren. Det er viktig å finne gode kvalitets vinterklær, men det er ikke alltid de ser så veldig stilige ut. Om man kan bruke vinterklær til andre anledninger og ikke bare om vinteren på ski så er det et stort pluss.  Aether Apparel er en leverandør av stilige vinterklær som egner seg til andre anledninger også. Er du interessert i år vite mer kan du lese videre nedenfor for å finne ut mer. 

Om Aether Apparel
Aether var etablert i 2009 av Palmer West og Jonah Smith etter at de var inspirert til å skape en bedrift som tilbød det de ikke kunne finne. De ville ha klær som egnet seg til vinterland, som samtidig gjorde at de var stilig kledd. De ville ha yttertøy som passet til deres livsstil som businessmenn. En kleskolleksjon som passet seg til byen men var godt egnet til vintervær. Selskapet har hovedkvarter i Melrose Avenue i Los Angeles, og har butikker i New York City, San Francisco og Aspen. 

Produkter og Tjenester hos  Aether Apparel
Aether sin design filosofi er å skape moderne, klassiske plagg til kvinner og menn som er forran trendene og sessongene. Syttifem prosent av klærne deres er laget for et urbant miljø for hverdagsbruk, men mye er også laget med høy kvalitets, tekniske fiber som presterer godt utendørs, der grunnleggerne trives best. Plagg til menn inkluderer jakker og vester, gensere og hettegensere, skjorter, bukser, kortbukser, ullundertøy og sko, tilbehør, vesker, og hjelmer. Til kvinner har de jakker og vester, skjorter, bukser og jumpsuits, ullundertøy og sko, tilbehør, vesker, og utstyr. Klærne har funksjoner som ikke mat møllene, Dalton low-top joggesko Aether mantraet. Prisene er relativt dyre. 

Selskapet leverer produkter over hele verden, men for øyeblikket sender ikke utstyr internasjonalt. Alle bestillinger i USA og internasjonalt over USD 100 kvalifiserer seg for gratis levering med FedEx. Selskapet dekker frakter og avgifter for internasjonale leveringer.  Aether tilbyr 30 dagers retur og bytte på alle varer og full tilbakebetaling om varen oppfyller returkrav. De har en moderne og brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til  Aether Apparel
Sliter du med å finne stilige vinterklær som også fungerer bra i kulden? Det er ingenting bedre en god kvalitets vinterklær som man også føler seg selvsikker og motebevisst i. Har du erfaring med Aether fra før vil vi gjerne høre om din erfaring. Hadde selskapet et stort utvalg av stilie vinterklær? Passet de til andre anledninger? Hvordan var prisene sammenlignet med lignende selskaper? Hvordan var kundeservicen? Din ærlige tilbakemelding om din erfaring er gull verdt, og kan hjelpe andre å finne ut om dette er selskapet for dem. Du kan skrive en liten kundeanmeldelse her og gi kunnskapsrikt råd til andre potensielle kunder.