NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 3DJake International

  Du vet at verden har forandret seg mye når det finnes butikker som bare selger produkter for 3D-printing. Det var jo en gang i tiden at en vanlig printer var totalt revolusjonerende, men nå kan man kjøpe noe som faktisk kan lage deg en pistol, om skulle ville det. Det er en utrolig stor forandring i samfunnet vårt, og selv om det ikke er så utbredt og populært enda, så er det bare snakk om tid. Enn så lenge kan 3DJake International defineres som en nisjebutikk, men det har potensiale til å vokse veldig i løpet av de neste få årene. Men om dette er av interesse for deg og om du er nysjgerrig om teknologien og hva du trenger for å lage noe i 3D selv, så anbefaler vi deg å lese videre, og se hva butikken selger.

  Informasjon om 3DJake International

  Dette er en butikk som er en del av et større nettverk av nisjebutikker. De har base i Østerrike, og om du ser på nettsiden deres, så selger de produkter i svært mange ulike kategorier. Hvorvidt det er viktig for deg som kunde eller ei kan diskuteres, men om du får mer tillit til de ved å kjøpe hos 3DJake International så kan det føre deg til å utforske hva annet de selger. De selger over hele verden, og om det er slik at du ønsker å returnere varen så er det faktisk gratis, noe som er veldig bra, og som gir et godt inntrykk. På mange måter er dette en ganske vanlig nettbutikk, i hvordan den presenterer seg selv, layout og design, og hvordan kjøpsprosessen foregår. Det er bare det at salg av produkter for 3D-printing er ganske uvanlig. Men det er ikke negativt i det hele tatt, da man behøver et så stort marked som mulig.

  50k Special: Resin-Molded 50k Stand + 3D Printed Puzzle Giveaway !!

  Hva du kan kjøpe hos 3DJake International

  Vi skal ikke late som om vi forstår det tekniske aspektet av 3D-printing, da det er langt mer komplisert enn det å gjøre vanlig utskrift. Men om du først er interessert i hva 3DJake selger så har du sannsynligvis en ganske god forståelse over det hele. De selger dog hele printere og alt du trenger av utstyr og tilbehør. Det er faktisk mye utstyr du trenger, da du trenger en printer, material og scanner, da du kan kopiere noe du allerede har. Det er dog lett å se at hos 3DJake International så kommer du til å finne det du er ute etter, da det ikke akkurat er mange butikker som selger slike produkter. Og vet du hva du skal handle er du også klar over prisene som du kan forvente, da dette enda er en ganske dyr aktivitet.

  Har du kjøpt fra 3DJake International?

  Da vi har lesere fra hele Norge, med ulike interesser og formål, så vil vi gjerne høre fra alle som har kjøpt fra denne butikken, og som kan gi litt innsikt i hvordan den opplevelsen var. Jo mer detaljert du er i dine beskrivelser, desto bedre er det for oss!


  Hvordan 3D-utskrift fungerer

  3DJake International
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om 3DJake International

  Din rangering

  FAQ

  Er 3DJake International et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 3DJake International. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 3DJake International?

  3DJake International opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 3DJake International . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!