NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 360TotalSecurity

  Bruker du datamaskinen din uten beskyttelse? Dette kan føre til at du får virus og skadelig programvarer på din datamaskin. Dette fører ikke bare til at din PC slutter å fungere, men det kan også føre til at viktig informasjon og data blir stjålet fra deg. Det finnes mange forskjellige sikkerhetssystemer som man kan bruke, men det kan være vanskelig å velge den som er den rette for deg, spesielt hvis man ikke kan noe om dette fra før av. Med tilgjengeligheten av kundeanmeldelser på internett kan du få hjelp med å finne den mest pålitelige sikkerhetsprogramvaren for din PC. Det er viktig å lese om andre folk sine erfaringer og tilbakemeldinger angående de ulike selskapene. Sånn at du er sikker på hvilke program som gir deg det beste resultatet.

  Om 360TotalSecurity

  360TotalSecurity er et kinesisk selskap som tilbyr sikkerhetsprogramvare for datamaskiner. Det ble grunnlagt i 2005, og selskapet tilbyr ulike applikasjoner for sikkerhet og beskyttelse av enheter. Programvaren deres er ikke begrenset til datamaskiner, du kan bruke dem på mobilen din så vel som på Mac. Denne bredere tilgjengeligheten er årsaken til deres enorme brukerdatabase. PC -produktene til 360TotalSecurity har over 500 millioner aktive brukere månedlig, mens mobilproduktene har over 460 millioner brukere. I 2018 var 360TotalSecurity på Microsoft sin liste av de topp 100 sikkerhetsprogramvarene i verden. Det fungerte som et løft i selskapets popularitet ettersom det ble anerkjent av et så stort og profilert selskap som Microsoft. Selskapets hoved visjon er å gjøre hver enhet sikker. Det er derfor de har utvidet sin støtte og kompatibilitet til alle typer enheter og operativsystemer.

  Produkter og tjenester av 360TotalSecurity

  360 Total Security tilbyr en rekke produkter for brukerne. Deres mest populære er Antivirus. Den er tilgjengelig i både gratisversjoner og premiumversjoner. De tilbyr også en alt-i-ett-pakke som også inneholder flere andre produkter. Antivirusprogrammet er i stand til å installere en brannmur på enheten din som beskytter den mot skadelig programvare og virus.

  Selskapet tilbyr også en nettleser full av beskyttelser fra 360TotalSecurity. Dette vil hjelpe deg med å surfe på nettet uten at PC-en din blir angrepet av skadelige virus og programvarer. 360TotalSecurity tilbyr også en sikkerhetspakke for bedrifter og profesjonelle. Denne pakken har avansert cybersikkerhet samt umiddelbar distribusjon. Alle disse funksjonene holder samarbeidsdataene dine beskyttet døgnet rundt. De fleste av programmene deres er tilgjengelige i gratisversjoner. På denne måten kan du installere og bruke dem til å sjekke hvordan de fungerer. For å kontakte 360TotalSecurity må du sende dem en mail på «support & Faq» seksjonen på deres nettside.

  Komplimenter, klager og tips for 360 Total Security

  Har du brukt et produkt av 360TotalSecurity? Var de gode til å beskytte enheten din? Hva er styrkene og svakhetene med 360TotalSecurity? Følte du deg trygg ved å bruke applikasjonene deres? Har du prøvd andre produkter som fungerte bedre? Skriv gjerne en kundeanmeldelse hvor du deler dine erfaringer og tilbakemeldinger med oss. Ikke bare vil det hjelpe andre kunder å velge det riktige programmet, men tilbakemeldingene dine vil også hjelpe selskapet med å bli bedre. Vi setter stor pris på din kundeanmeldelse.

  360TotalSecurity
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om 360TotalSecurity

  Din rangering

  FAQ

  Er 360TotalSecurity et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 360TotalSecurity. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 360TotalSecurity?

  360TotalSecurity opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 360TotalSecurity . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!