1-800-GET-LENS

Alle kundeanmeldelser

1-800-GET-LENS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

1-800-GET-LENS

Det er mange ulemper med brillebruk. Fra fukt på glassene til at de rett og slett faller av og knuser. Det er på mange måter vondt å investere i fine briller av god kvalitet når de fører til så mye plage, og ofte også blir byttet ut etter kort tid. Er du på leting etter den beste leverandøren av rimelige kontaktlinser med stort utvalg av merker og typer? Kontaktlinser har en rekke fordeler. Det kan være slitsomt å bruke briller med at de lett faller av, får damp og riåer i glasset, for ikke å nevne at man ser annerledes ut, og at det kan være vanskelig å koordinere med forskjellige antrekk. Det er ikke alltid briller er ønsket. Det finnes i dag en hel haug nettbutikker for de fleste produkter der ute. Kontaktlinser er ikke et unntak. Med så mange selskaper som tilbyr rimelige priser og stort utvalg kommer valget vanligvis ned til detaljene som frakt, kundeservice og unike produkter. 1-800-GET-LENS er en av mange kontaktlinseleverandører på nett. Les videre og lær mer. 

Om 1-800-GET-LENS
1-800-GET-LENS er en nettbasert kontaktlinseleverandør opprettet i 1995, og påstår å være en ledende leverandør av kontaktliser på resept. De tilbyr sine kunder et alternativ til kontaktlinser av høye priser og ulempene med påfylling av kontaktlinser. 

Produkter og Tjenester hos 1-800-GET-LENS
1-800-GET-LENS er leverandør av en rekke merker og typer kontaktlinser. De har et helt enormt utvalg av merker, i likhet med de fleste kontaktlinse nettbutikkene der ute. Merker inkluderer Acuve, Air Optix, Avaira, Biofinity, Biomedics, Biotrue, Boston, Clariti 1 Day, ClearSight, Dailies, Expressions, Extreme H20, Focus, Frequency, Freshlook, MyDay, Optima, Preference, Proclear, Purevision, Softlens, Ultra, og Vertex. De mest populære linsepakkene er 1-Day Acuve, 1-Day Acuve Moist for Astigmatism, 1-Day Acuve Moist Multifocal, 1-Day Acuve TruEye, Acuve 2, Acuve Oasys, Acuve Oasys 1-Day for Astimatism 30stk, Acuve Oasys 1-Day med Hydraluxe 90stk, Acuve Oasys 6pk, Acuve Oasys for Astigmatism, Acuve Oasys for Presbyopia, Acuve VITA; Acuve VITA for Astigmastism, Air Optix Aqua, Air Optix Aqua for Astimatism, Air Optix Colors, Air Optix for Astigmatism, Air Optix Natt og Dag Aqua, Air Optix plus HydraGlyde, Avaira Vitality, Biofinity, og mange flere. 

Selskapet tilbyr en penger-tilbake garanti der kunder kan få 100% penger tilbake om de er misfornøyd med bestillingen. 1-800-GET-LENS tilbyr en enkel retur prosess. Selskapet leverer til USA, Canada og internasjonalt. Standard levering til US koster 7,95 USD, Canada koster 9,99, og internasjonale leveringer koster 19,95. Levering til USD tar rundt to virkedager, Canada tar 4 til 9 virkedager, og internasjonalt tar de mellom 8 og 12 dager. Man kan også velge å betale mer for ekspresslevering. 1-800-GET-LENS tilbyr gratis levering til USA, men det er ikke helt klart hvordan kunder får dette. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Visa, Mastercard, Discover og Amex debet og kreditt-kort. 

Komplimenter, Klager og Tips til 1-800-GET-LENS
På leting etter de beste kontaktlinse prisene på nettet? Har du erfaring med 1-800-GET-LENS fra før vil vi gjerne høre dine tanker. Hvordan sammenlignes de med konkurrentene? Har de rimelige priser? Din kundeanmeldelse kan gjøre en stor forskjell. Gi oss din tilbakemelding i dag.