zChocolat

Alle kundeanmeldelser

zChocolat

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat
Dinhelsemat
1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert
Godtlevert
0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist
Grandbazaarist
0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber
Weber
0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

zChocolat

Er du en chocaholic? Da vet du bedre enn noen andre at sjokolade er ett av de beste tingene i hele verden. Sjokolade utløser endorfiner og gjør at vi føler oss bra etter en dårlig dag. Sjokolade er der når vi trenger det mest. Sjokolade kan være bitter, den kan være søt. Man kan putte den i kake, muffins, varm sjokolade, iskrem, og til og med i mole! Det er nærmest ingen anledning som ikke gjøres bedre med sjokolade. Sjokolade er ett av de mest populære søtsakene og godteriet i hele verden. Det er få mennesker som ikke liker sjokolade. Det finnes en rekke forskjellige selskaper som produserer og leverer sjokolade. Ett av de er zChocolat. Her kan du lese videre for å finne ut mer om selskapet. 

Om zChocolat
zChocolat var blant annet etablert av Jean-Phillipe Khodara i 2000, han er CEO av selskapet i dag. Målet var å skape en helt unik sjokolade med høy kvalitets ingredienser, eksepsjonell smak og den høyeste standarden. Selskapet har blant annet hatt hjelp av master sjokolade håndtverker og verdensmester Pascal Caffet for å hjelpe å skape en linje høy kvalitets gourmet sjokolade som raskt ble respektert av sjokoladeelskere verden over. 

Produkter og Tjenester hos zChocolat
zChocolat produserer en rekke gode sjokolader som Fransk sjokolade sortiment, chic og moderne zbokser, helt-naturlig vegansk kolleksjon, luksuriøs mahogany gaver, himmelsk z sjokolade bar og 24 karat spiselig gull. De selger også gaver for forskjellige anledninger som jul, nytt år, bursdag, romantikk, følelse og bedrift. Sjokoladene har sin helt egne form og en z som gjør sjokoladen tydelig gjenkjennelig. Man finner klassiske variasjoner som mørk, hvit og melkesjokolade, i tillegg til forskjellige typer so n-0, n-1, n-2, til n-24 som alle har forskjellige typer sjokolade og innhold fra nøtter, karamell, nugat, truffle og mer. De tilbyr et alternativ der kunder kan lage sin egen boks med sjokolade fra deres sortiment. De selger også trufler, gianduja, alizee 0% og hjerteformede sjokolader som mystique, supreme, amore og toquade. Man finner også orangette, chocamandine, pepites, my heart, the large chocolate collection, i tillegg til sjokoladebarer av mørk og lys sjokolade, og søtsaker av frukt. 

Selskapet tilbyr internasjonal levering med gode leveringstider. Man finner lister over disse detaljene på deres nettside. De har også en oversikt over skatter og avgifter per land slik at kunden har kunnskap og vet hva de kan vente. De tilbyr også sporing av bestilling. Det finnes lite informasjon om retur, som tyder på at dette ikke er tilbudt, men det gir mening ettersom sjokolade ikke varer for alltid, og at temperaturforskjeller virkelig kan ødelegge et perfekt sjokolade produkt. Sjokoladene er ikke billige men er på lik linje med andre høy kvalitets sjokoladeprodusenter. 

Komplimenter, Klager og Tips til zChocolat
På leting etter ny sjokolade? Kanskje du vil prøve zChocolat. Har du kanskje erfaring med selskapet fra før så setter vi stor pris på en tilbakemelding fra deg. Du kan hjelpe andre som er interessert i å prøve ut zChocolat. Hvordan var din opplevelse? Var kundeservicen så god som de påstår? Skriv gjerne en liten kundeanmeldelse her.