Your Super

Alle kundeanmeldelser

Your Super

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat
Dinhelsemat
1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert
Godtlevert
0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist
Grandbazaarist
0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber
Weber
0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

Your Super

Det gamle ordtaket "du er hva du spiser" kunne ikke vært mer sant enn det er i dag. Det er ingen tvil om at det du spiser i stor grad påvirker din generelle helse og velvære. Enkelte matvarer er så tettpakket med proteiner, vitaminer og antioksidanter at de anses som "supermat". Dette er ikke bare en ny trend, supermat har nemlig  eksistert i århundrer og brukt i naturmedisiner over hele verden. Disse røttene, bladene og frukten er påstått å styrke immunforsvaret, holde hormonene i sjakk og bidra til å bekjempe hjerte- og karsykdommer og fedme. Et av merkene som revolusjonerer denne bransjen er Your Super. Men hva kan du forvente etter å ha brukt dem? Fungerer de i det hele tatt? Hvor pålitelige er de? Vil du få kvalitet for pengene? Hvor effektivt er leveringssystemet deres? Hvor vennlige er deres kundeservicerepresentanter når du kontakter dem for henvendelser og klager? Personene i best posisjon til å svare på disse spørsmålene er de som har kjøpt produktene fra Your Super. Deres meninger, forslag og tilbakemeldinger kan hjelpe deg med å avgjøre om de passer for deg eller ikke.

Les 4 steg for en sunnere livsstil.

Om Your Super
Your Super er et merke som produserer og selger økologisk supermat til folk som er opptatt av å tilføre kostholdet sitt det lille ekstra. Your Super har som mål å forbedre helsen din gjennom regelmessig bruk av deres supermat- og planteproteinpulverblandinger. Grunnlagt av Michael Kuech og Kristel de Groot etter at Kristel og familien hennes skapte supermatblandinger for Michael, som ble diagnostisert med kreft da han var bare 24 år gammel, for enkelt å kunne legge til hel mat til sitt daglige kosthold. Ifølge Your Super, "begynte alle som testet blandingene å føle seg sunnere, mer energiske, opplevde bedre fordøyelse og hadde et mindre søtsug". Your Super anbefaler å inkludere opptil 5 porsjoner med supermatblandinger hver dag. I tillegg til supermatblandinger har de også flere supermatpakkede barer som du også kan inkludere i ditt kosthold.

Tjenester av Your Super 
Du kan kjøpe økologiske supermatpulver fra Your Super direkte på nettsiden deres. Individuell Your Super-supermatpulverblandinger finner du fra en pris på $30 for et engangskjøp, men hvis du abonnerer på pågående forsendelser får du prisen $24 per pose. Hver blandingsbeholder har mellom 20-40 porsjoner og hver porsjon er 1 teskje – 2 spiseskjeer. Du kan spare ved å kjøpe mikser i bunter i tillegg til å registrere deg for pågående månedlige leveranser. Gratis standardfrakt tilbys ved kjøp for $75+, og gratis hurtigfrakt er inkludert ved bestillinger på $100+. De tilbyr pengene-tilbake-garanti, og når du abonnerer får du 15 % rabatt på hver bestilling, gratis frakt, og du kan kansellere abonnementet når som helst.

Erfaringer med Your Super
Har du kjøpt økologisk supermatpulver fra Your Super før? I så fall vil vi gjerne høre om din erfaring med dem. Leverte de varene du bestilte på nettsiden deres i rimlig tid? Fungerte produktene som forventet? Levde de opp til dine håp? Reagerte du på noen måte etter å ha inntatt supermatpulveret deres? Hvordan svarte kundeservicen deres på dine spørsmål og klager? Hvor responsivt var nettstedet når du la inn en bestilling? Fortell oss alt du har opplevd med dette merket ved å skrive en kundeanmeldelse. Dine erfaringer, tilbakemeldinger og meninger vil være svært nyttige for folk som vurderer å kjøpe fra dette selskapet. Hva slags selskap er Your Super?