NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nettmat

  Liker du å lage mat? Eller foretreker du å spise på restaurant? Men det betyr ikke bare at du bruker penger for det, du bruker også mye tid. Å spise hjemme som på restaurant. Det lyder utrolig greit! Men hvordan kan du oppnå det? Det er enkelt. Du kan bestille mat hjem. Er du i tvil hvilkt selskap bør du velge? Legg merke til Nettmatt.no. Har du behov for noen ideer til nye måltider som du kan sette på bordet? Eller er du bare ikke i humør for å handle idag? Har du ikke tid å lage mat hver dag, men ønsker å spise sunt? Nattmat.no hjelper deg. Men hva får du når du bestiller en matpakke fra Nettmat.no? Vil mat virkelig være frisk, sunn og velsmakende? Får du din bestilling i tid? Hjelper selskapets kundeservice hvis nødvendig? Før du bestiller for første gang hos Nettmat.no, les anmeldelser om selskapet her på BritainReviews. De andre som har allerede bestilt hos Nettmat.no kan svare på alle dine spørsmål.

  Om Nettmat.no

  Selskapets representanter sier med stolthet at de samarbeider med Norges dyktigste kokker! Stian G. Iversen, Miriam Østvik Jenssen og Mari Hult har utgjort kokke- og ernæringsteamet og står bak alle oppskriftene som Nettmat.no nå tilbyr. Stian G. Iversen har deltatt i flere nasjonale og internasjonale konkurranser, både som deltaker og coach. Miriam Østvik Jenssen er utdannet kokk med fagbrev og har i tillegg bachelorgrad i ernæring. Mari Hult er en vegansk kokk. Mari skriver Norges mest leste vegetar/vegan blogg, vegetarbloggen.no. Hun er en forfatter av den populære kokeboken "Sykt godt". Nettmat.no samarbeider med lokale leverandører. Det finnes en mulighet å få matkasser hjem til adresser i Oslo, Rogaland, Trondheim og Bergen eller hente matkassen hos dem på Forus (fredager og mandager).


  Se denne korte reklamefilmen om nettmat.no

  Tjenester av nettmat.no

  Nettmat.no tilbyr fem forskjellige menyforslag (SuperMix, FamilieMix, BilligMix VeganMix og SoloMix). Du kan bytte ut middagsretter i din matkasse og velge fritt blant forskjellige middagsretter. Først ser du et forslag fra selskapets kokker, men du kan fritt fjerne og legge til retter, uansett hvilken meny du har bestilt. Få levert mange andre spennende produkter og varer med din bestilling! På Nettmat.no finner du flere frokostprodukter som melk, juice, egg, kaffe, halvstekte brød og rundstykker, knekkebrød og lignende. Det finner også mange spennende produkter fra merket "La Chinata". Alle rettene har hver sin pris basert på råvarekostnaden. Du kan enkelt sortere middagsrettene på pris og velge akkurat de rettene som passer for deg. Nettmat.no handler kun av lokale leverandører og bruker så mye lokale råvarer som mulig. Nettmat.no leverer matkassen hjem på døren (mandager kl. 16:00 til 21:00) eller du kan henteden selv hos dem på Forus. Dessuten har du muligheten til å bestille matkasse med så mange middagsretter som du vil ha. Ved ønske kan du bestille middag for hele ukens 7 dager og du får rabatt. Du kan se og lese mer om selskapet på Facebook og Instagram. Har du ytterligere spørsmål? Du kan lese mer i den tilsvarende rubrikken eller ta kontakt med kundeservice.

  Vurderinger, klager og tips for Nettmat.no

  Har du allerede bestilt noe fra Nettmat.no? Vil du dele din erfaren og skrive din egen anmeldelse? Vi vil gjerne få vite hva du mener om dem. Skriv din vurderingen her på BritainRewiews. Eller les vurderinger av andre kunder som handler hos Nettmat.no i det jevne mellomrom.

  Nettmat
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Veldig fornøyd!

  Utrolig fornøyd med matkassene fra nettmat.
  Vi har nå vært kunde i 4 eller 5 uker og har ikke opplevd noen feil. Råvarene er friske og gode, og middagene blir skikkelig bra. Oppskriftene er også enkle å følge.

  Jeg anbefaler nettmat på det sterkeste og vi gleder oss til fortsettelsen!

  Ole

  Dør: Ole Steinersen17-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Nettmat

  Din rangering

  FAQ

  Er Nettmat et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Nettmat. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Nettmat?

  Nettmat opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Nettmat . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!