MaxGodis

Alle kundeanmeldelser

MaxGodis

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat

Dinhelsemat

1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert

Godtlevert

0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist

Grandbazaarist

0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber

Weber

0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

MaxGodis

Alle, både voksne og barn vil ha litt godis nå og da. Og derfor er det så mange butikker som selger forskjellige søtsaker. Men er du sikker på at du finner din yndliggodteri hvis du kommer til den nærmeste butikken? Eller bli du tvungen å kjøre på kryss og tvers hele byen for å kjøpe akkurat det du leter etter? Det er derfor er det så deilig å vite at du kan finne alt du trenger på ett sted. For at du ha slik mulighet har MaxGodis.se skapt sin nettbutikk. Nettbutikkens fordel er at du sitter hjemme og velger alt du trenger og dessuten kan du spare litt. Her kan du velge mellom forskjellige merker som produserer godiser eller kjøpe sukkerfrie godiser og godiser for veganer. Men det er helt normalt at du er i tvil før du begynner å hanldle. Blir leveringstid slik som avtalt? Hjelper deres kundeservice å løse dine problem? Den beste måten å få svar på dine spørsmål er at du leser vurderinger av selskapetskunder. Her på BritainReviews.

Om MaxGodis.se
Eieren av Maxgodis.se er svensk Net Trading Group AB - NTG. Det er et svensk børsnotert e-handelsselskap. Maxgodis.se lover sine kunder at når de kan være sikker på at de får kvalitetsprodukter til lave priser. Selskapets sortiment av varer inneholder mer enn 50 av de mest populære godbitene blant svenskere og nordmenn. De selger løse godteri som kommer i fabrikkfylte bokser som er pakket i hygieniske omgivelser. De selger de mest populære innpakket candies fra de største merkene, slike som Snickers, Mentos og Kvikklunsj. Deres utvalg av produkter vokser jevnt. Innkjøp for kunder fra Norge er spesielt gunstige. Fra 2015 kan du kjøpe varer fra utlandet for inntil 350, - inkludert frakt uten å måtte betale toll og mva på sine varer. Dette gjelder også for netthandel fra Sverige.


Tjenester av MaxGodis.se
På nettside av MaxGodis.se kan du bestille forskjellige typer av godiser, kullsyreholdige drikker og snus. Du betaler når du sjekker ut og kan bruke både Card as Visa og Mastercard, og å betale med PayPal eller med faktura. Selskapet leverer sin produksjon til Norge. Leveringstid er ca 5-7 dager. Alle priser på maxgodis.se er oppgitt i svenske kroner. Hvis du bestiller fra Norge, vil du se prisene på nettstedet i NOK til utsjekk takket være valutaomregner. Hvis du har allikevel noen spørsmål, kan du ta kontakt med selskapets kundeservice. Det finnes flere muligheter til det. Du kan skrive dem ved å oppfylle et skjema på nettstedet eller ringe dem i telefon. OM MaxGodis.se kan du lese i norske media. Til eksempel på Dinside.no, Aftenposten.no, Adressa.no og Netthandel.no. Eller følg på selskapets sider på Facebook og Instagram.

Vurderinger, klager og tips for MaxGodis.se
Har du noen gang bestilt noen godiser eller drikker hos MaxGodis.se? Hva synes du om dem? Fungerer deres leveringsservice og kundeservice slik som det er beskrevet? Eller har du noen klager? Kanskje var ikke leveringstid overholdt. Var ansatte fra kundeservise virkelig kundeorienterte og høflige? Vi skal være glade å lese alle dine meninger om erfaren med selskapet. Det hjelper de andre å ta en beslutning om å handle hos dem eller ikke. Vil du selv kjøpe noe her for første gang? Les anmeldelser av tidligere selskapets kunder for å være sikker i din beslutning.