NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Leske.no

  Utvalget av nettbutikker har nærmest eksplodert, og innenfor markedet finner vi veldig mange ulike varer og kategorier. De siste årene har særlig varer som mat og drikke kommet mer frem som en vare vi kan handle også på nett. Muligens har lengre perioder med isolering tvunget frem denne utviklingen, men det har samtidig åpnet øynene for varer som kan være vanskelig å skaffe i endel områder. Mye skyldes at det kanskje er varer for spesielt interesserte, som ofte ikke lønner seg å ta inn i butikker på små steder. Hvis du vurderer å handle en ny type vare som du ikke har handlet på nett før, kan du komme hit og lese kundeanmeldelser gjort av andre kunder. Slik kan du danne deg et bilde av hvordan nettbutikken drives, og om du kommer til å trives med handelen.

  Om Leske.no

  Leske er et selskap som importerer, distribuerer, produserer og markedsfører alkoholfri drikke. De reklamerer med at de har premium vare til alle anledninger. Alkoholfri drikke er ikke en vare som har stort utvalg i mange butikker, i hvert fall ikke når det kommer til varer som vin, champagne og lignende.

  Visjonen til Leske.no er å kunne gi voksne mennesker som ønsker å kose seg med god alkoholfri drikke et spennende utvalg. De produserer egne merker som Ambijus og Alt. Drinks. I tillegg selger de merker som Luscombe drinks, Lemonaid og ChariTea.

  I tillegg til at du kan bestille direkte fra nettbutikken deres, kan du også finne varene på andre utsalgssteder som ASKO Servering, Vinhuset, Eureca, ServiceGrossistene og Nores.

  Produkter fra Leske

  Hos Leske finner du mange ulike alholfrie produkter som cocktails, øl, hvitvin, rødvin, rosevin og spritzers. I tillegg kan du kjøpe ferdige pakker som for eksempel Americano Set, Dark and Spicy Set, Dry London & Tonic Set og flere andre. Det er ikke mange nettbutikker i Norge som fokuserer utelukkende på alkoholfri drikke til anledninger for feiring og kos. Disse produktene kan ellers være vanskelige å få tak i, uten å måtte gå gjennom en hel prosess med importering selv.

  Du kan også kjøpe gavekort, dersom du ønsker å glede noen du vet nyter alkoholfrie, voksne drikker. Du kan velge mellom gavekort på 250 kr, 500 kr eller 1000 kr.

  På Leske.no kan du også finne oppskrifter på alkoholfrie cocktails som for eksempel Mai Tai og Irish Coffee.

  Vilkår og betingelser

  Leske.no leverer til hele Norge, og det går som regel 1-4 arbeidsdager fra bestilling til forsendelse. Forsendelsen kommer med PostNord, og du kan velge mellom levering hjem på døren eller utlevering i din nærmeste butikk med mottak for PostNord.

  Angrerettloven gjelder også hos Leske, og du kan dermed angre kjøpet ditt på betingelse at du informerer om dette innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Vi ønsker å høre fra kunder som har handlet i nettbutikken til Leske.no før. Er du en av de? Da håper vi at du kan legge igjen en kundeanmeldelse på siden vår for å hjelpe andre kunder som vurderer nettbutikken.

  Leske.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Leske.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Leske.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Leske.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Leske.no?

  Leske.no opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett, Øl, Vin og Brennevin.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Leske.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!