Coffee Friend

Alle kundeanmeldelser

Coffee Friend

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat
Dinhelsemat
1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert
Godtlevert
0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist
Grandbazaarist
0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber
Weber
0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

Coffee Friend

Når alt rundt oss endrer seg så raskt, og gjør det tilsynelatende umulig å ta igjen verden, er det godt å kunne feste seg til ting som er tidløse og allerede kjente for oss. En av disse tingene er utvilsomt kaffe. Selv om drikken forblir den samme, er teknologiene involvert i tilberedning og presentasjon under stadig utvikling. De første kaffetrakterne som ble populære over hele verden var franske presser, utstyrt med fjærstempel. Senere, ettersom vi besøkte kafeer oftere og oftere, begynte vi å lete etter måter å etterligne den klassiske italienske espressoen så nært som mulig i våre hjemmebryggede drinker. Endelig kom kaffemaskiner inn på arenaen til hundrevis av personer som et hjemmebryggeverktøy. Ettersom de ble rimelige for allmennheten, forandret kaffemaskiner seg snart fra en luksusvare til en husholdningsnødvendighet. Spørsmålet handler bare om hvordan man velger riktig kaffemaskin. Det er her kaffeselskapet Coffee Friend kommer inn, som produserer både kaffe og kaffemaskiner.

Om Coffee Friend

Coffee Friend er en internasjonal forhandler for kaffe- og kaffemaskiner, som opererer i Europa under lokalt opprettede navn i hvert marked. De fokuserer på en ekstraordinær salgserfaring og produksjon av høy kvalitet. 

Reisen mot suksess starta i 2010,  da to venner bestemte seg for å følge drømmen sin innen kaffebransjen. Lidenskapen for kaffe og vennekretsen vokste raskt. Nå er de en av ledende forhandlere innen kaffe- og kaffemaskinindustrien i de baltiske statene. De ønsker fortsatt å nå lenger, og har som mål å dele sin kjørlighet for kaffe med resten av verden.

Coffee Friend, som ligger i navnet, verdsetter vennskap. De ønsker å etablere et oppriktig forhold til hver kunde, kollega og forretningspartner. Noe av det som er mest sentralt er at de er oppmerksomme og i stand til å tilby det som er det viktigste og å foretrekke for hver enkelt person. De legger også vekt på å ha kompetanse. De ønsker å ha ekspertise innenfor sitt felt, og de vil være er på toppen av alt som er nytt i kaffebransjen. Samtidig vil de forbedre seg hele tiden og deler villig kunnskap om kaffe og kaffemaskiner. Dette kommer først og fremst av lidenskapen for kaffe. Kaffe er ikke bare en drikke for Coffe Friend, det er kultur, livsstil, og en måte å dele de lykkeligste øyeblikk med venner, endeløse smaker og opplevelser. Samtidig har de som mål at det skal være enkelt. Kaffe trenger ikke være for komplisert. Det skal være tilgjengelig for alle, og noe alle kan forstå, på en ærlig måte. Det er dette som hjelper dem å identifisere det essensielle og eliminere resten. Coffe Friend tilbyr en rekke med ulike kolleksjoner, smaker og verktøy som du kan bruke til å optimalisere din kaffeopplevelse hjemmefra. 

Erfaringer med Coffe Friend

Har du noen gang prøvd Coffee Friend? Vi vil gjerne høre din erfaring. Møtte du noen problemer? Hvordan va kundeservicen? levde produktene opp til forventningene du hadde? Fortell oss om din erfaring eller les tilbakemeldinger fra andre kunder, og finn ut om dette er et merke som er verdt å stole på.

Les også flere kundeanmeldelser her.