NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cake It Easy

  Anmeldelser Cake it easy

  Uansett hvem du er, en voksen eller et barn, spiser alle gjerne godteri nå og da. Det er mange steder hvor du kan kjope dem. De fleste kjøper dem på en lokal butikk, men du kan også finne noen spesialiserte butikker som tilbyr deg rikere valg. En av butikkene som spesialiserer seg på kaker er Cake it easy. Men det er ikke bare en vanlig butikk. Det er en nettbutikk som samler kaker fra lokalbakerier og sender dem hvor som helst. Hva betyr det? Det betyr enkel kakebestilling til hele Norge! Men hvor lenge skal du vente din bestilling? Og hvilken qvalitet av kundeservice kan du vente fra dem? Får du skal gjøre din første bestilling, les anmeldelser av selskapets kunder. Deres erfaring hjelper deg å få svar på alle dine spørsmål. Da forstår du om du bør bruke pengene dine for å handle nettop her.

  Om Cake it easy

  Cake it easy er en nettbutikk som samler de beste kakene og de beste kakebakerne på samme sted. Cake it easy er blitt den største nettportalen i Norge og Sverige for dem som er glad i kaker. Selskapet samarbeider med over 300 lokale bakerier i Norge og Sverige. Cake it easy gjør kakebestilling enkel og morsom. Selskapet ble oppdaget av Marius og Haakon, to sjette generasjon bakersønner fra Kristiansund og Oslo. Både to vokste opp i bakerier på hver sin side av landet. De ville opprinnelig hjelpe sine familier med å selge kaker på en enklere måte, men løsningen ble så greit at de ville samle sammen andre bakerier som hadde de samme utfordringene for å dele sin idee. Til slutt klarte de å forene gamle bakertradisjoner og moderne teknologi for å bevare lokale bakerier og lokal håndverk. I dag er selskapet er blitt et team på syv ansatte på Tøyen i Oslo.


  Tjenester av Cake it easy

  Først og fremst kan Cake it easy tilby sine tjenester ikke bape for forbrukere men også for bedrifter. Vil du gå inn i avtale med selskapet og sende kaker til flere steder? Det kan de hjelpe deg med! Bare fyll ut skjemaet på deres nettside. Etter de har mottatt skjemaet beregner de pris og kommer raskt tilbake til deg. Er du en elsker av kaker og vil bestille noe av kakerbakeres produksjon? Det er enkelt! Bare finn et sted, velg en kake og få den levert eller hent selv. Hvilke fordeler får du ved bestilleng? Du får en kake håndbakt av lokale bakerier på samme pris som hos bakeriet, bare enklere. Du får den utvalgte kaken hvor som helst. For å gjøre ditt valg enklere, kan du finne det hele sortimentet delt på rubrikker - bursdagskake, kake med bilde eller logo, konfirmasjonskake, dåpskake, glutenfri kake. Hvis du vil finne ut mer om selskapet og deres produkson, kan du lese avdelingen med vanlige spørsmål. Vil du ta kontakt med kundeservice? Skriv dem nettop her på deres nettside, elle send dem en e-mail. Vil du få svar umiddelbart? Bare ring dem. Er du selskapets fan og bestiller der fra tid til annen? Følg deres nyheter på Facebook og Instagram.

  Anmeldelser og tips for Cake it easy

  Har du noen gang bestilt noe hos Cake it easy? Del med oss din erfaring. Da kan mange anadre bestemme for seg om dette selskapet er så greit. Her hjelper vi hverandre. Les vurderinger av andre mennesker om Cake it easy få du gjør din første bestilling.

  Gjør noen glad - send en kake!

  Cake It Easy
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  3
  Levering
  rating
  3

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Helt forferdelig service!! Kaken kom aldri til festen selv om alt var betalt og bekreftet.

  Jeg kommer aldri til å glemme min datters første bursdag med 50 gjester uten bursdagskake og uten det ene lyset på kaken. Kaken var bestilt en god tid før og jeg fikk bekreftelse på ordre og betaling. Likevel kom kaken aldri til festen. Da jeg ringte cakeiteasy for å spørre hvor langt de var kommet, så fikk jeg beskjed om at de aldri hadde lagd kaken og de hadde heller fått bestillingen. Så fant de ut senere at de hadde menneskefeil som gjorde at bestillingen aldri kom frem. De beklagde og ville gjøre noe opp for oss. Det var snakk om en annen kake til litt seinere tidspunkt, kanskje etter helga hvis vi orket å godta. Jeg ble veldig lei meg for å høre at det ikke blir kake til bursdagen men prøvde å tenke slik at vi kanskje kunne ha en liten ekstra feiring med ei lite kake. Etter at festen var over, sendte jeg en forespørsel til cakeiteasy om vi kunne få ei lite kake hjem til oss som service da vi ikke hadde feiret med kake til bursdagen og vi ikke kan spise opp den store kaken som opprinnelig var bestilt til festen. Da var det IKKE snakk om service eller gratis kake som oppgjør men de skulle få betalt fullt for den ekstra lillekaken og levering etter at de har vært så uansvarlig og ødelagt kakedrømmen på vår jentes første bursdagsfest med 50 gjester!! Jeg kjenner jeg fortsatt er forbannet og opprørt av deres "oppgjør". Helt ufattelig uprofesjonelt og uansvarlig!! Skulle aldri ha trodd på dem med bare å se på bildene på nettsiden.

  Dør: Gabriella 21-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  very sweet cake

  I bought a surprised cake for my husband last December. It was a beautiful cake the way it should be but its too sweet even with fruits on it. In addition the birthday Card was only written in a white paper.

  Dør: Ruby16-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Cake It Easy

  Din rangering

  FAQ

  Er Cake It Easy et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Cake It Easy. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Cake It Easy?

  Cake It Easy opererer for det meste innenfor Mat og Drikke-bransjen, mer spesifikt med Bestille På Nett.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Cake It Easy . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!