Bokksu

Alle kundeanmeldelser

Bokksu

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat
Dinhelsemat
1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert
Godtlevert
0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist
Grandbazaarist
0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber
Weber
0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

Bokksu

Er du en tilhenger av den japanske kulturen og de unike smakene av maten deres? Å dra til Japan hver gang man ønsker en autentisk matopplevelse derfra er nok ikke et alternativ for de fleste av oss. Derfor er det ideelt at man nå kan finne nettbutikker som fokuserer på dette området. Bokksu er en forhandler av japanske snacks og andre varer, men hvordan finner du ut om dette er en trygg nettbutikk? Dette kan du gjøre ved å lese om andre kunder sine erfaringer på NorskeAnmeldelser!

Om Bokksu
Bokksu ble grunnlagt av Danny Taing, som etter å ha flyttet fra Japan ikke kunne forestille seg å gi slipp på den unike matkulturen fra landet. Da han kom til USA hadde han med seg en koffert full av snacks og søtsaker som han delte for å se om det fantes en interesse for produktene. Selskapet ble grunnlagt i 2016 og har siden da vokst til å bli en internasjonal nettbutikk. Formålet til selskapet er å hylle den japanske matkulturen og gjøre det mulig å dele de autentiske produktene med mennesker over hele verden.

Produkter og tjenester av Bokksu
Sortimentet til Bokksu består av en rekke ulike snacks og søtsaker fra Japan. I tillegg til dette finnes du også produkter som te og andre tørrvarer som nudler, karripulver, ris og krydder. De har også en kategori som kalles livsstil der du finner andre produkter som fat, skåler, kopper, spisepinner og andre kjøkkenartikler som er typisk for Japan. For å handle fra denne nettsiden må du være fylt 18 år, eller være mellom 13 og 18 år med tillatelse fra dine foresatte. Dersom du abonnerer på samlebokser fra denne nettsiden vil du hver måned motta en pakke som er fylt med flere ulike produkter. For å holde deg oppdatert på nyheter i sortimentet, kampanjer og tilbud fra denne siden så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du mottar jevnlige e-poster om denne typen informasjon. Nettbutikken har også en egen blogg der du kan finne mer informasjon og artikler om blant annet japanske oppskrifter, japansk kultur, japanske leker mm. Nettbutikken aksepterer en rekke ulike betalingsalternativ som varierer fra de vanlige betalingskortene som VISA og Mastercard til andre alternativ som Google Pay, PayPal og Apple Pay. For mer innhold knyttet til Bokksu og produktene deres så kan du også besøke deres sosiale medieprofiler på Twitter, Facebook, Instagram og YouTube.

Komplimenter, klager og tips om Bokksu
For at du og alle våre lesere skal kunne finne frem til de tryggeste og mest pålitelige virksomhetene på nett deler vi her informasjon og anmeldelser fra andre kunder. Har du handlet fra Bokksu? Eller har du noen andre erfaringer med produktene deres? Vi vil gjerne høre dine tilbakemelding! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse der du forteller litt om din erfaring knyttet til handelen. Var det enkelt å gjennomføre et kjøp på nettsiden? Kom varene til forespeilet leveringstid? Informasjonen du sitter med er svært verdifull for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet.