blank roast

Alle kundeanmeldelser

blank roast

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Dinhelsemat
Dinhelsemat
1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Godtlevert
Godtlevert
0 Anmeldelser

Lever du et hektisk småbarnsliv der dagene går i ett og du sjonglerer både jobb, familieliv og fritid? Er det i perioder så...

Logo Grandbazaarist
Grandbazaarist
0 Anmeldelser

Noe som pandemien definitivt har vist er hvor mye vi savner å reise, og besøke andre kulturer og få med oss hjem visse suvenirer...

Logo Weber
Weber
0 Anmeldelser

Vi nordmenn elsker å grille. Vi har ikke alltid det perfekte været, men med en gang solen titter frem kommer grillen ut og flammene bli...

blank roast

Det er ikke mange av oss som kommer oss ut av sengen, uten å nevne døren, uten å drikke en slurk rykende varm kopp kaffe. Har det vært mange timer siden du hadde en kopp, begynner man å utvikle rare tanker og følelser om kaffe. Uten en kopp er det vanskelig å se at vi varer ut resten av timen. Er man veldig glad i kaffe er man gjerne litte gran kresen også. I Norge er vi rike på det meste, og det inkluderer kaffe. Skal man ha kaffe må den være svart, iallefall sterk, og om du vil ha melk eller fløte da er du gjerne den eneste. Selvsagt er smaken viktig. Bønner fra forskjellige planter rundt i verden har sin helt unike smak. Fra mørk sjokolade til deilig karamell, kaffe er ikke bare kaffe. Populæriteten har vokst helt enormt, med flere kaffeer enn noen gang. Blankroast.de er et selskap som har kaffe som lidenskap. Les nedenfor om du vil lære mer. 

Om Blankroast.de
Blankroast.de er et tysk kaffebrenneri samt en nettbutikk der de selger en rekke kaffe produkter. Ellers finnes det ingen informasjon på nettsiden om når selskapet var opprettet eller hvem som eier det. 

Produkter og Tjenester hos Blankroast.de
Blankroast.de har en rekke kaffiprodukter som kan kjøpes i sin nettbutikk, samt at de har et kaffebrenneri som kunder kan besøke. Utvalget av kaffi som selges på nettbutikken består av resirkulerbare kapsler, gaver, kaffiduft, Wild Cowboy kaffe, Black Forest Roast, MuchoGusto, Kald kaffe, barista kaffe, kaffeprøver, morsdags-kaffe, regional kaffe, espresso kaffe, Robusta, kaffe blender, organisk kaffe, julekaffe, Arabica, og koffeinfri kaffe. De har et teutvalg som består av organisk te, Ayurveda te, grønn-te, vinter-te, svart-te, frukt-te, Rooibos te, og urte-te. Blankroast.de selger også utstyr til kaffe, som tallerkner, espresso-maskiner, kaffekvern, koker og glasskanner, og filter. I kaffeen har de informasjon om frokosten de tilbyr, reservasjoner, take-away, annledninger, fest, lån en bærbar kaffemaskin, kaffe wiki, guided tur gjennom kaffebrenneriet, samt har de en side om investering og en kaffeblogg. Blankroast tilbyr også verksteder som hvordan å brenne sin egen kaffe, barista basis verksted, og kaffe verden smaking. 

Blankroast aksepterer Visa, PayPal, Sofort overføring, og Mastercard som betalingsmetoder. De tilbyr 14 dagers returrett, og gratis levering ved bestillinger med en verdi over 49EUR. De tilbyr internasjonal levering, men har ingen liste over land eller kostnader assosiert med diverse land, samt om de har et gratis levering alternativ. Selskapet har en moderne og brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til Blankroast.de
Er du på leting etter god kaffe å bestille på nett? Da har kanskje Blankroast.de det du leter etter. Har du allerede erfaring kan du alltid skrive en liten kommentar om din opplevelse. En liten tilbakemelding kan gjøre en stor forskjell. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse om dine oppfattninger om selskapet, ting du mener andre burde vite før de eventuelt kjøper varer fra selskapet. Hvordan er kvaliteten på varene til Blankroast.de? Har de rimelige priser? Har de et stort utvalg av varer? Hvordan er kundeservicen?