Weblånet

Alle kundeanmeldelser

Weblånet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Weblånet

Om du har allerede lest noen av våre anmeldelser av andre lånesider så er det faktisk ikke så mye nytt du kommer til å lære her. Mest fordi slike sider fungerer stort sett på samme måte, med visse unntak. Vi skal i det minste se på de eventuelle forskjellene her, slik at du får en bedre oppfattelse om hvordan Weblånet fungerer og om du eventuelt velger de, hva vilkårene er og hvor mye du kan låne. 

Om Weblånet
Det er mange grunner til å søke om et lån hos Weblånet. Noen av dere kan være ute etter refinansiering av et eksisterende lån, eller så ønsker du å ta en tur til England for å se på favorittlaget. Uansett om det er fornøyelse eller om det er til noe mer alvorlig, så spør ikke Weblånet deg hvorfor du søker lån. Det er det nesten ingen lånesider som gjør, da de egentlig ikke er interessert. Det de er ute etter er å få tilbake pengene sine, og med renter som er ganske høye så bør du i det minste tenke deg om et par ganger før du hopper i det. Weblånet er en del av Digitalfinans, som har også andre nettlånere under seg og du får tilbud fra flere andre lånegivere så du kan velge den som gir deg det beste tilbudet. Om du har en mengde smålån, så er det kanskje fornuftig å samle alt på et sted, eller som sagt, om du trenger refinansiering så er et lån ikke den dummeste ideen.

Hvordan søke om lån på Weblånet?
På Weblånet er den øvre grensen for hvor mye lån du kan få mye høyere enn den er hos mange lignende sider. Den ligger faktisk på 500 000 kroner, og det er noe som kan hjelpe deg med å kjøpe drømmebilen, om det er det du er ute etter. Du kan låne minimum 25 000 kroner, og du kan velge å bruke 15 år på å betale tilbake. Hvorvidt det er noe du bør gjøre avhenger vel egentlig på din økonomi, og hvordan mulighetene for å betale tilbake raskere ser ut. For det er definitivt til å anbefale at du betaler tilbake så fort som mulig. Ellers er prosessen enkel, og det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet, og du trenger ikke en gang å ha sikkerhet. Det eneste unntaket er om du har kredittanmerkning, hvor de da krever at du eier boligen din.

Erfaringer med Weblånet
Som så mange erfaringer med slike tjenester så er det variabelt hvor fornøyde folk er med lånet de tok. Ikke for pengene de fikk, men fordi vilkårene er litt vanskelige å oppfylle, og det å ikke betale en måned kan ha store konsekvenser. 

Det er ikke et problem som er eksklusivt med Weblånet, men noe som alle lånesider har problem med. Så da ønsker vi å oppfordre dere som har brukt Weblånet, eller noen av de andre nettlånerne fra Digitalfinans, til å skrive til oss. Fortell oss om deres erfaringer med Weblånet og om det var verdt å ta lån hos de.