Resurs Bank

Alle kundeanmeldelser

Resurs Bank

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Resurs Bank

Er du kanskje interessert i å ta opp ett forbrukslån til for eksempel bil, båt, ferie eller annet. Da gjelder det å finne de riktige løsningene i forhold til din økonomi. Det er mange banker å velge imellom, med forskjellige tjenester. Noen banker har for eksempel høye renter på sine lån, noe som gjør at du må betale mye mer enn det lånet egentlig er. Andre banker har kanskje treig og uhjelpsom kundeservice. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser for å finne ut hvilken bank som passer best i forhold til dine behov, og din økonomi. Det er viktig å lese andre folk sine erfaringer og tilbakemeldinger sånn at man ikke velger feil. I denne

anmeldelsen skal vi utforske banken «Resurs Bank».

   

Om Resurs Bank

Resurs Bank er en del av det Nordiske konsernet som heter Resurskonsernet, som startet opp i 1977. Konsernet består av Resurs Bank og Solid forsikring. I Norge har de åpnet en avdeling av Resurs Bank i Oslo, med 110 ansatte. Resurskonsernet har kontorer i både Norge, Sverige, Danmark og Finnland, og har 5.7 millioner kunder. De ønsker å digitalisere, det meste av sine tjenester for å imøtekomme kundenes behov.

 

Produkter og tjenester fra Resurs Bank

Hoved tjenesten til Resurs Bank er å tilby forbrukslån. En kan låne opp til 500 000 NOK, uten sikkerhet til f.eks. bil, båt, reising eller annet. Dette lånet har en nominell rente fra 8.39 % til 19.39 %. Man kan søke om lån online, via post eller ved å ringe kundeservice. Man kan signere låneavtalen via bank id mens man er hjemme. Låneavtalen er gyldig i 30 dager, og pengene kommer inn på kontoen din innen 1-3 dager. De tilbyr også en betalingsforsikring i forhold til lån ved sykdom eller arbeidsledighet. Så hvis du blir sykemeldt i en lengre periode så kan forsikringen din dekke måned kostnaden på lånet ditt opp til 12 måneder.

 

I tilegg til det så kan man utvide lånet enda mer, om man ønsker det. Hvis du har lån og kreditt flere steder, så kan du ved hjelp av Resurs Bank samle lånene til ett lån.  Man får en nedbetalingstid på 1-12 år, men hvis man har lån mer en 5 år så må man refinansiere lånet. Man får bare lån hvis man er over 25 år og har en fast jobb med årsinntekt over 280 000kr. Er man sykemeldt over lang tid, eller har man en betalingsanmerkning, så kan det hende at søknaden din om lån ikke blir godtatt.
Man kan betale tilbake lånet med faktura, konto, masterpass, delbetaling eller kort. Trenger man å kontakte banken, kan de nås på tlf.nr. 22 56 37 33, el. på E-mail adressen: kundetjeneste@resursbanken.no. Åpningstiden til banken er alle hverdager fra 09.00-16.00.

 

Klager, komplementer, tips for Resurs Bank

Har du tatt ut lån i fra Resurs Bank? Hvis ja, så hadde det vært fint om du kunne skrive en kundeanmeldelse hvor du forteller oss om dine erfaringer og tilbakemeldinger. Var lånene så gunstige som banken lovet? Er dette en bank du hadde anbefalt til en venn? Var kundeservicen pålitelig og hjelpsom? Kundeanmeldelser er til stor hjelp for andre kunder som ser etter å ta opp lån. Dine erfaringer og tilbakemeldinger kan hjelpe dem med å velge den rette banken for dem. I tilegg til det så kan Resurs Bank ta nytte av din kundeanmeldelse, for å forbedre banken sine tjenester.