NovaFinans

Alle kundeanmeldelser

NovaFinans

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

NovaFinans

De siste årene, mye på grunn av hvordan internettet har utviklet seg, så har det kommet flere og flere lånesider. Vi blir formelig bombardert av de, enten det er på nettet, på TV eller andre steder. Og det kommer stadig nye selskap som låner deg penger. NovaFinans er en av de sidene, og man ser raskt på designet av deres side at det er en låneside. Man får umiddelbart mulighet til å gjøre søknad om lån, og man får også vilkårene presentert med en gang. Det er jo slik disse sidene fungerer, og det er vel logisk nok, fordi vi vet jo hvorfor man besøker en side som NovaFinans. 

Om NovaFinans
NovaFinans reklamerer seg selv som det beste finanslånet på markedet. Hvorvidt det virkelig er det avhenger nok på hvem du spør, og summen du kan låne, og vilkårene, er stort sett de samme som du finner hos de aller fleste andre lånesidene. De bruker Liber Finance AS og de hjelper deg med å sikre det beste mulige tilbudet du kan finne, som er basert på ditt behov og vilkår som passer akkurat deg og din økonomi best. De samarbeider også med flere av de største aktørene i bransjen, de du har sett reklame for, og som du "vet" du kan stole på. Selv om tillit i en slik bransje eller industri er vanskelig å få til helt. 

Hvordan det fungerer hos NovaFinans
Det å søke om lån hos NovaFinans er enkelt og smidig, som det pleier å være på slike sider. De presenterer alt til deg på forsiden, slik at det eneste du må gjøre er å trykke på musa noen få ganger, for så å sende av gårde søknaden. Svar får du også ganske raskt, noe som er å forvente, siden de ønsker å dra nytte av at du har sendt søknaden så fort som mulig. Før du kanskje angrer deg, så det er jo en del av en plan. I tillegg så har du jo sannsynligvis behov for pengene raskt, så jo fortere du får svar, destor fortere får du pengene på konto. Du blir jo aldri spurt hva du behøver pengene til, og det kan jo være til fornøyelse, men også til noe viktigere enn det. På NovaFinans kan du få opp til 500 000 kroner i lån, noe som er en standardgrense på de aller fleste lånesider.

Erfaringer med NovaFinans
Da gjelder det å vite om NovaFinans er til å stole på eller ei. For det er mye en kan akseptere, så høye renter og lignende for det er noe man forventer, men om de ikke er til å stole på, og om de behandler deg som kunde dårlig, så blir det fort verre å akseptere. Det er mange blant oss som har tatt lån på slike sider før, og vi vil høre fra dere, for å vite om deres erfaringer.

Slike sider som NovaFinans lover mye før du tar lån, men hvordan blir du behandlet i ettertid? Skriv til oss så vi vet mer, vi venter!


Hvor mye du bør ta i lån