Mileni

Alle kundeanmeldelser

Mileni

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Mileni

I disse dager så er det sånn at vi alle trenger mye penger. Behovet for penger er jo alltid der, men for mange så har de kanskje lavere inntekter enn de har utgifter. Og da kan jo kanskje et lån være på sin plass, men det er da mye å tenke på. Hvor mye vil du låne, hvor lang tid vil du bruke på å betale tilbake og hva slags rente er akseptabelt for deg? Det er mange usvarte spørsmål, men det kan kanskje Mileni hjelpe deg med. Det er en sammenligningsside for lånetilbud, som gir deg all informasjon du behøver, og deretter tilbud fra forskjellige långivere. Det er vel noe som kan høres aktuelt ut? Da leser du vår kundeanmeldelse først, og se deretter på erfaring og tilbakemelding fra deres kunder, før du bestemmer deg for hva du vil gjøre.

Relevant informasjon om Mileni
Det som er interessant med hvordan Mileni fungerer er at de i all hovedsak er en slags mellommann. Det er ikke de som innvilger deg lånet, og de har ikke ansvaret for forholdet ditt til långiveren du eventuelt velger. De får nok en fin provisjon om du tar et lån via siden deres, men det er stort sett alt det også er. Men det gjør det utvilsomt lettere for deg, istedet for at du leter fra side til side, kan Mileni bringe tilbudene direkte til deg.

Slike ting gjør det mye mer smidig å finne det ideelle lånet basert på din situasjon. Så jobber de naturligvis med en rekke kjente banker og långivere, noe som muligens gir deg litt mer tillit til at de driver med er til å stole på. For det er også en viktig faktor i dette, tillit. Du vil jo ikke låne penger fra noen som du ikke stoler på. Men Mileni har ikke det problemet, og om du skal låne penger fra et sted så er det et godt sted som noen.

Hvordan du søker
Selve prosessen er jo enkel og grei. Det er et skjema der som du skal fylle ut. Der skal du skrive inn relevant informasjon om hvor mye du vil låne og andre personlige opplysninger. Du kan velge mellom å søke lån for stopp av salg av hus, refinansiering eller om du vil samle forbrukerlån. Hvilke av de du trenger påvirker hvor mye du kan låne, og eventuelle renter, så det er noe å være oppmerksom på.

Når du sender inn søknaden venter du bare på svar. For da sender Mileni den til de ulike långiverne de samarbeider med, før de bestemmer seg om de vil tilby deg lån eller ikke. Når du får lånetilbudet er det opp til deg å velge om du vil ha et lån, om du sier nei, så koster det ingenting og du bare fortsetter med dagen din. Sier du ja er det vilkår og krav som må oppfylles. Det ordner du sammen med långiveren din dog, ikke med Mileni.

Men om det er noen av dere som har søkt om lån via Mileni, skriv gjerne inn til oss.