LendingWire

Alle kundeanmeldelser

LendingWire

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset
Finanstipset
0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets
easyMarkets
0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY
L'EASY
0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans
ArcadiaFinans
0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

LendingWire

Det å låne penger er kanskje ikke det man ønsker å gjøre, det er ikke et ideelt valg kan man si. Men når man ikke har andre alternativ så kan det være en nåde å få innvilget lån. Som vi alle vet så er det vanskelig å få lån via tradisjonelle banker, og om du har dårlig økonomi eller betalingsanmerkning er det bortimot umulig. Man kan krangle om det bør være sånn eller ei, men det har gitt rom for andre aktører å vokse, som Lendingwire, som er en nettside hvor du kan få lånetilbud fra flere banker. Kanskje banker som DNB og andre, men likefullt en bank som er villig til å hjelpe deg med hva enn du trenger. Er det noe du bør gjøre? La oss se litt nærmere på Lendingwire!

Ting å vite om Lendingwire
Først og fremst er det greit å vite at det ikke er Lendingwire som gir deg lånet. Det er bare en plattform hvor du kan søke om lån, hvor de da tar søknaden din videre til långivere. De fungerer helt enkelt som et mellomledd, med den fordelen av at du som lånetager kan få flere ulike tilbud, slik at du selv kan bestemme hvilket som passer deg best. Du får full oversikt over krav og vilkår som en bank måtte ha, slik at du er forberedt på hva som forventes av deg. Det er ikke til å komme utenom at det er lettere å få lån med denne metoden enn ellers. Så er det også slik at renten er høyere, så det er en balansegang en må ta. Hva man trenger pengene til og hvor mye man vil ha det. 

Hvordan prosessen går
Hos Lendingwire, og andre slike sider, er det lett å søkeom lån. Du behøver bare å gå inn på siden deres, skriver inn hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tilbekabetalingstid du er ute etter. Deretter får du tilsendt lånetilbud fra de bankene som er villige til å gi deg lån, og du bestemmer deg da for hvem av dem du vil godta, om noen. Noe som er fint med en slik tjeneste er det faktum at du ikke behøver å fortelle dem om hvorfor du vil ha lån, uansett om det er til bolig, til bil eller et forbrukerlån. Det er helt opp til deg, da de egentlig er bare opptatte av at du betaler tilbake lånet ditt. Noe som betyr at du heller ikke behøver noen sikkerhet for lånet ditt, så om du er i nød eller vil kjøpe noe til noen du er glad i, behøver ingen å vite om det. Og om du har vært i økonomisk trøbbel før så vet du hvor verdifullt det er. 

Har du lånt med Lendingwire?
Om du har det så vil vi gjerne vite hva du syntes om det. Fordi det er ikke enkelt å låne, og om du blir behandlet godt så er det en stor fordel. Så skriv gjerne inn til oss!


Hvordan du låner penger fra Lendingwire