L'EASY

Alle kundeanmeldelser

L'EASY

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Fanatical
Fanatical
1 Anmeldelser

Et valg er alltid godt å ha, spesielt når det kommer til noe så populært som videospill. Det gjør at selskapene konk...

Logo Grønt Fokus
Grønt Fokus
7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

L'EASY

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente låneselskapene som vi har i Norge, selv om de er danske. Den reklamekampanje de pådrev i Norge, og som fortsatt vises, om enn litt sjeldnere har gjort veldig mye for selskapets rykte i Norge, og folk vet om det. Men angående L'EASY så driver de mer enn bare med lån, så la oss se litt nærmere på hva de kan gi deg. 

Om L'EASY og litt historie
L'EASY er faktisk eldre enn du skulle tro, da det ble etablert helt tilbake i 1985, under navnet VaskRent. Det var ikke før i 1992 at det fikk dagens navn og det var en kar fra Odense, Niels Thorborg, som fikk den brilliante ideen om at folk faktisk kunne tenke seg å leie hvitevarer. Vaskemaskinen var den han fokuserte på i begynnelsen, derav navnet VaskRent. Samtidig som årene gikk ble også produktsortimentet utvidet, til det punkt hvor man i dag finner bortimot alt mulig som en skulle trenge til hjemmet. Men man må fortsatt huske at de leaser sine produkter til deg, og at du betaler avdrag. Du kan dog velge å betale kontant, og kjøpe produktet for alltid. Så selve kjernen til L'EASY har forandret seg litt, men det er kanskje å forvente med tanke på hvor maneg butikker som finnes, og hvor billige produktene har blitt sammenlignet med tidligere. Du finner den nyeste Samsungen her også, på samme måte som på butikker som for eksempel Elkjøp. 

Annet fra L'EASY
Det er på en måte to distinkte avdelinger hos L'EASY, hvor det ene handler om produkter, mens den andre handler om lån. Og om du har sett slike sider tidligere så vet du nok allerede hvordan det ser ut. Hos L'EASY kan du låne opp til 50 000 kroner, som sammenlignet med andre lånesider ikke er veldig mye. Du kan låne ti ganger mer hos andre, så kanskje L'EASY ønsker å unngå å sette folk i altfor stor gjeld. Og, om du har litt kunnskap om hvordan dette fungerer så vet du at du betaler mer jo lenger tid du bruker på tilbakebetalingen. Om du bruker bare 12 måneder så må du noen få tusen over summen du låner. Men om du bruker 6-7 år så blir det fort veldig mye mer. Det er klart, har du behov så er det kanskje ikke så mye du tenker på der og da. 

Erfaringer med L'EASY
Siden L'EASY har eksistert så lenge, og er såpass kjente i Norge så vet vi at det er mange nordmenn som har brukt det. Uavhengig om det er for lån eller for å lease hvitevarer og andre produkter til hjemmet. Det vi ønsker er å få informasjon og historier om hvordan hele prosessen var med L'EASY. Var du fornøyd og ville du brukt de igjen? Eller var det problemer du støtte på som de ikke ville hjelpe med. 

Vi venter på deres tanker!


Reklame for L'EASY