Kredittlånet

Alle kundeanmeldelser

Kredittlånet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Kredittlånet

Er økonomien din i orden? Er det noens økonomi som virkelig er i orden, utenom kanskje millionærer og milliardærer? Noen har mer enn andre, men vi alle kunne behøvd litt ekstra, spesielt om det er til en nødsituasjon, eller om man vil enkelt og greit kjøpe noe til seg selv. Et forbrukslån er ikke det enkleste å få fra en bank som DNB, og bortimot umulig om du har en svak økonomisk historie. Har du betalingsanmerkning er det bare å glemme lån. Så da er det kanskje like greit at en side som Kredittlånet eksisterer, som kan hjelpe deg med ting andre ikke kan. Noen ganger får slike sider et litt ufortjent dårlig rykte, men det er ingen andres ansvar enn ditt eget om du vil låne penger eller ikke. Bør du gjøre det hos Kredittlånet? La oss se litt nærmere!

Informasjon om Kredittlånet
Kredittlånet.no er en ikke selve siden som innvilger deg lån eller ikke. Det er en sammenligningsside for deg som lånetager. Det betyr at når du søker om lån så får du tilbudt flere ulike lån fra flere banker, og du kan velge den som passer deg beste. Det er en smidig prosess å søke, men hvorvidt du er fornøyd med tilbudene du får, og om du er komfortabel med rentene er en helt annen sak. På mange måter kan dette anses som en tjeneste for deg å bruke, spesielt fordi det gjør det enklere for deg å filtrere de gode tilbudene fra de dårlige. Om du skulle gått rundt på hver eneste bank og sett på tilbud og vilkår ville det tatt veldig lang tid, og du ville sannsynligvis aldri ha funnet det riktige tilbudet for deg.

Hvordan et lån via Kredittlånet fungerer
Det er bare å gå inn på siden deres, velge hvor mye du vil låne og hvor lang tid du tenker deg at tilbakebetalingen skal ta. Deretter legger du inn litt personlig informasjon før du får svar tilbake. Som oftest for du et tilbud, og du behøver ingen sikkerhet for låne du tar, ei behøver du heller å fortell noen om hva du trenger pengene til. Noe som kanskje mange vil like. Men det er dog greit å være klar over at rentene på slike lån er ganske høye, så jo fortere du betaler det tilbake, desto bedre er det. Du kan låne opp til 500 000 kroner og maksimal tilbakebetalingstid er på 15 år. Om du velger denne varianten så kan det koste deg ganske mye, men det er opp til enhver å avgjøre. Du kan også bruke Kredittlånet til å refinansiere dine lån og samle eventuelle smålån du har, noe som gjør det til en tjeneste som man kanskje bør vurdere, om man har behov for slik hjelp.

Har du brukt Kredittlånet?
Om svaret er ja så vil vi gjerne vite mer om det, din opplevelse og om hvordan du følte det hele gikk. Om du kan være detaljert i din forklaring så hadde det vært veldig hjelpsomt for våre andre lesere!


Hva slags rente du bør velge