Finanskontoret

Alle kundeanmeldelser

Finanskontoret

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset
Finanstipset
0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets
easyMarkets
0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY
L'EASY
0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans
ArcadiaFinans
0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Finanskontoret

Det å ta lån og ha gjeld er en del av hverdagen, og det er svært få av oss, om noen, som ikke har gjeld. Det viktigste er dog å ha kontroll over din økonomiske situasjon, slik at du ikke blir overveldet av regninger og bekymringer. For det å ta lån kan også ha mange fordeler, som at du kan kjøpe noe du alltid har drømt om, eller hjelpe noen du er glad i med problemer de har. Eller hvorfor ikke renovere hjemme? Uansett hva det er så kan det være verdt å ta en titt på sider som Finanskontoret for å få best mulig oversikt over hva det er de tilbyr, rentene og hva som er forventet av deg. Så la oss ta en litt nærmere titt på Finanskontoret, om du bør søke lån der og hva det dreier seg om. 

Informasjon om Finanskontoret
Finanskontoret er en side som ikke gir deg lånet selv. Det er faktisk en side som kan kalles for en portal eller sammenligningsside for lånetilbud. De finnes det mange av på nettet, så det er jo best for deg å lete helt til du finner den som gir deg de beste tilbudene. Det er ikke alltid lett, men noe som er til fordel for Finanskontoret er at de ser veldig profesjonelle ut, og et låneeksempel kan være følgende: Lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. På denne måten får man et klart og tydelig bilde på hva som kreves av en, og hvor mye det eventuelt kan koste deg.

Hvordan du gjør søknaden
Det er egentlig enkelt å fullføre søknaden, da den ligger fremst på deres side. Så du bare legger inn hvor mye du ønsker å låne, hvor lenge du tenker at tilbakebetalingstiden skal ta, så får du tilbudene fra långiverne. Da kan du velge og vrake, og om det er slik at du ikke liker noen av tilbudene så er du langt i fra tvunget til å ta et lån du ikke er komfortabel med. Så er det også en fordel at du ikke behøver å fortelle dem om hva du trenger pengene til, ei heller trenger du sikkerhet. Det betyr at sannsynligheten for at du får lån gjennom Finanskontoret er mye høyere enn om du søker gjennom tradisjonelle banker som DNB eller Storebrand. Da kan du i det minste gjøre deg selv den tjenesten å utforske muligheten, og kanskje du ser lys i enden av tunnelen. 

Erfaringer med Finanskontoret
Om du har gjort dette via Finanskontoret tidligere og har noen erfaringe rå dele me doss så vil vi gjerne oppfordre deg til å skrive inn til oss og fortelle om det. På den måten kan du hjelpe andre som vurderer å søke lån gjennom Finanskontoret.


Informasjon om lån