Finanseksperter

Alle kundeanmeldelser

Finanseksperter

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo easyMarkets

easyMarkets

0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Finanseksperter

Finans og økonomi er vel ikke akkurat noe alle har et godt grep om. Hadde folk hatt det så ville det ikke vært nødvendig med tv-programmer som Luksusfellen for å hjelpe folk ut av økonomiske problemer. Man kan prate mye om hvordan økonomi funker og hva som er påkrevd av deg som person for å få din egen økonomi til å gå bra. Men i blant trenger man litt hjelp, enten det er rådgivning eller om det er et lite lån for å holde ting gående litt lenger og litt bedre. Og da kan det jo hende at Finanseksperter er en god side å bruke? De kan gi deg både råd og muligheter for lån om det er det du vil ha. Og i nød så er det helt klart at mange vender seg til slike tjenester. Da er det jo greit å bli litt mer kjent med det?

Informasjon om Finanseksperter
Dette er på mange måter en typisk side for lån og långivning. I det store og det hele er dette en sammenligningsside for lån, hvor det ikke er Finanseskperter selv som gir deg lånet. Det er jo greit å vite, og en stor fordel er mengden av tilbud du får. Det er blant annet mye enklere å få innvilget et lån på en slik side enn om du skulle søke hos DNB. Det er jo mye av grunnen til at Finanseksperter eksisterer, fordi vilkårene deres er ikke bedre, langt i fra. Men terskelen for å få lån hos bankene som du blir kjent med via siden er mye lavere. Så det er en slags balansegang mellom dårligere vilkår og enklere tilgang til penger. Det er jo uansett noe som er spesielt nyttig om du virkelig trenger penger, fordi slike banker gir deg vanligvis tilgang til pengene dine veldig raskt.

Hva du trenger for å få innvilget lån
Egentlig, ikke så veldig mye. Du trenger ikke å ha sikkerhet for lånet og du behøver heller ikke å fortelle dem om hva du trenger pengene til. Du må jo så klart ha en viss inntekt, men det er naturlig, fordi ellers har du jo absolutt ingen mulighet til å betale tilbake. Men det at du ikke trenger sikkerhet er av stor konsekvens, fordi det betyr at du ikke må eie noe eller at noe stiller som garantist for deg. Slike krav har andre banker vanligvis, og det er vanskelig å få lån på den måten, med mindre du har en veldig god lønn så klart. For mange er dette viktige faktorer å ta med i beregningen om hvorvidt man bør ta lån eller ikke, og med renten på over 10 prosent så er det noe en bør tenke nøye gjennom. Men det er godt å vite at det finnes utveier i det minste, selv om man forhåpentligvis aldri vil trenge det.

Har du brukt Finanseksperter?
Om du har leser vi gjerne om dine opplevelser og om du ville anbefalt det til noen du kjente, og eventuelt hvorfor ikke.


Hva et lån kan brukes til