easyMarkets

Alle kundeanmeldelser

easyMarkets

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Finanstipset

Finanstipset

0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo L'EASY

L'EASY

0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Logo ArcadiaFinans

ArcadiaFinans

0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Logo Finanskontoret

Finanskontoret

0 Anmeldelser

Det å ta lån og ha gjeld er en del av hverdagen, og det er svært få av oss, om noen, som ikke har gjeld. Det viktigste er d...

easyMarkets

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "leker" med sine egne penger, og selv om man kan vinne, så er det også en god mulighet for at man taper. Sider som easyMarkets hjelper en sånn sett, men la oss se litt nærmere på easyMarkets, og hva de nøyaktig tilbyr.

Om easyMarkets
easyMarkets ble grunnlagt i 2001 med mål og hensikt om å demokratisere trading. Hvor godt de klarer det avhenger kanskje på hvordan du har klart deg på siden og med tradingen. Det easyMarkets gjorde, og som forandret hele tradingindustrien var at når de lanserte sin tjeneste så foregikk den meste tradingen i et fysisk rom, og om man ikke hadde veldig mye penger, så fikk man jo heller ikke tilgang til disse rommene. Så det at det kom et nettsted som gjorde det tilgjengelig for massene var en stor forandring i industrien, og det at man ikke trengte tusenvis av kroner for å trade og investere utgjorde en stor forskjell. Det eneste du trengte var et bankkort og minst 25 dollar, selv om den prisen i dag har forandret seg siden da. Sånn sett er det ingen overdrivelse å si at easyMarkets revolusjonerte tradingen, da man tidligere bare hadde Forex som tilbød denne tjenesten. easyMarkets har vokst seg såpass store at de sponser Real Betis, et fotballag i den øverste divisjonen i Spania.

Hva du kan gjøre spesifikt på easyMarkets
Det å handle kan virke litt skremmende, men om du får litt hjelp, og vet litt om hva som foregår, så går det nok bra. Det man trader i er valuta, som dollar, pund, euro og andre valutaer. Du får også en plattform til å handle i mineraler, som gull, sølv, platinum og andre slike ting, og det gjør det jo ganske fristende å gi det en sjanse. easyMarkets tilbyr deg også opplæring og hjelp, som blant annet i at du kan kontrollere risikoen med verktøy som easyMarkets tilbyr deg. Du kan bruke easyMarkets overalt, men det er nok aller mest praktisk på datamaskinen din. Men om du er komfortabel å bruke telefonen så kan du jo det også. 

Erfaringer med easyMarkets
Dette er kanskje det viktigste av alt; hva slags erfaringer og opplevelser folk har hatt med easyMarkets. På en måte så er det lett å si at det er mye bra med siden, fordi den har vokst seg så stor siden starten, men er det ting du ville hatt bedre? Om du har brukt easyMarkets, ville det vært visse ting du ville lagt til, eller kanskje fjernet? Er det lett å bruke og er det noen skjulte avgifter som du plutselig oppdager?

Som sagt, om du har brukt easyMarkets så vil vi vite mer om dine opplevelser, eller om du kjenner noen som har brukt siden. Dine opplevelser kan være med på å hjelpe andre avgjøre om de bør bruke den eller ikke, og i det minste være mer informert om det!


Hvordan oppdage gode tradingmuligheter