Creditti

Alle kundeanmeldelser

Creditti

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

H
Henry Berge
Er no fan så lei av å motta tilbud frå desse svindel parasittane som vil sko seg på godtruande personer. Viss mottar fleire meldinger no. Kontakter eg politiet.Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Banditter.

  Er no fan så lei av å motta tilbud frå desse svindel parasittane som vil sko seg på godtruande personer. Viss mottar fleire meldinger no. Kontakter eg politiet.


Andre så også på

Logo Finanstipset
Finanstipset
0 Anmeldelser

Det å ta hånd om økonomien er utrolig viktig, uansett hvilken fase i livet du er i. Kanskje enda mer om du har familie og barn, ...

Logo ArcadiaFinans
ArcadiaFinans
0 Anmeldelser

Er det en ting mange er enige i, så er det at det bør være lettere å få lån. Spesielt om du er i fas...

Logo easyMarkets
easyMarkets
0 Anmeldelser

Det med trading kan virke ganske skremmende og overveldende, spesielt om man ikke har noen kunnskap eller informasjon om det. Spesielt fordi man "l...

Logo L'EASY
L'EASY
0 Anmeldelser

Petter fra L'EASY! Husker du den reklamen fra noen år tilbake så virker nok L'EASY kjent for deg. L'EASY er en av de mer kjente l&...

Creditti

Det å ha god kontroll på sin økonomi og vite hvor man står er veldig viktig, men det er ikke alltid like lett å gjøre. Om man har slitt litt med å opprettholde økonomien så kan det til og med hende at man er redd for å vite alt, fordi konsekvensene kan bli ganske store. Det sagt, så er det vitkig og det å vite ens kredittverdighet er også avgjørende. Dels fordi det avgjør hvorvidt man får lån eller ei, men også fordi det sier veldig mye om ens økonomiske situasjon. Så før du går og søker lån på diverse steder så er det kanskje greit å ta en tur til Creditti, en side som kan hjelpe deg med å finne ut av hvordan din kredittverdighet står til. La oss ta en nærmere titt på dette. 

Informasjon om Creditti
Det er ikke mye hokus pokus med en side som Creditti, da de gjør det de reklamerer for. De hjelper deg med å forstå hvordan din økonomi ligger an, så når du skal søke om lån har du mer sikkerhet i hva du gjør enn ellers. Spesielt om du gjør det før du besøker banker som DNB, fordi de beregner kredittverdigheten din selv, så om du vet hvor den ligger så er du rett og slett mer forberedt på hva som kan vente deg.

Hva du får med Creditti
I essens så er det en tjeneste som er ganske verdifull for hva den tilbyr, fordi de aller fleste av oss har ingen anelse hvordan vår kredittverdighet ser ut. Og når du vet hvordan det ligger an så er det enklere for deg å gjøre justeringer. Så om du er ute etter et billån, men finner ut at din kredittverdighet er for lav, så er det greit å vite forkant. Da kan du gjøre visse ting som gjør situasjonen bedre, før du går til banken for lånet. I tillegg, selv om du skulle ha en bra nok kredittverdighet til å få et lån, så påvirker den også renten du får. Det er jo logisk nok, jo bedre økonomi du har, desto bedre vilkår får du fra lånegiveren. Og har du oversikten så er det lettere å finne ut av hva du bør gjøre.

Det er en veldig enkel prosess hos Creditti, hvor du bare behøver å fylle ut litt informasjon, og så får du svar tilbake i løpet av 2 minutter. Enkelt og smidig, uten større bekymringer i tillegg til at du får tips om hva kan gjøre bedre. 

Bør du bruke Creditti?
Egentlig bør alle bruke en slik tjeneste, da den er informativ og hjelper deg med å holde oversikt. Av det vi kan se så koster det heller ingenting, men det kan være skjulte avgifter som de krever så klart. 

Derfor ønsker vi å spørre dere som har brukt Creditti hva dere syntes om siden, og om dere ville anbefalt den til andre. Hjalp den deg med det du ville og var det en enkel prosess? Skriv gjerne inn til oss og fortell.


Hvordan en kredittsjekk kan hjelpe deg spare penger